loader
Foto

Galerie foto

"Da, mamă! ", la Politică și delicatețuri de la TVR 1

Salata rusească " bună la mahmureală " - pentru Delia și mama ei, invitatele speciale ale lui Mircea Dinescu duminică, de la 15.00, la TVR 1, TVR HD și TVR+.

 

Mircea Dinescu a început anul bine! Înconjurat de doamne, cu muzică bună și chef de gătit și petrecut! Chiar pe 1 ianuarie, masterchef Dinescu a avut-o invitată în bucătărie pe frumoasa și talentata Delia. Care nu a venit singură, ci însoțită de mama ei -prezentă nu doar să-și supravegheze fiica, așa cum o tachina Dinescu pe Delia, ci și să cânte împreună cu Constantin Lătărețu și taraful său. Ediţia a fost difuzată în premieră de TVR 1, TVR HD şi TVR+ în prima zi a anului 2017.

În bucătărie, Dinescu prepară o salată rusească “bună la mahmureală”, deoarece este făcută cu varză și castraveți murați, sfeclă roșie, cartofi și nelipsita zeamă de portocale. Delia “umple” bucătăria cu râsul său molipsitor, e veselă, entuziastă și plină de viață, gustă din bunătățile de pe masa. Chiar se oferă să taie varza, lucru care nu-i iese tocmai bine, spre amuzamentul poetului. Lângă salata rusească Sankt Petersburg, Dinescu prepară murături prăjite, care o duc pe Delia cu gândul la faimoasele tempura din bucătăria japoneza. “M-am dat și eu ușor japonez și a ieșit ceva super!” mărturisește amuzat poetul.

(w882)

(w882)

Fascinat de invitata sa, Dinescu o descoase cu tact și află cum este Delia din spatele luminii reflectoarelor, cum a fost copilăria ei și despre începuturile carierei. Cuvinte de laudă are și pentru mama ei, pe care, poetul mărturisește că nu o mai auzise cântând. Se declară impresionat de talentul si frumusețea ei: “Am descoperit că are o mamă fermecătoare. Sigur gena ei provine din zona asta, care funcționează și la mama ei. Doamna, la rândul său, e o artistă care imi place foarte mult!”

(w882)

(w882)

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Delia s-a născut pe 7 februarie 1982, în București. A absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, apoi Universitatea de Muzică București. A debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, în trupa N&D. După 4 albume și mare succes la public, în anul 2003 alege cariera solo. Lansează încă 4 albume, iar single-ul „Da, mamă“ devine prima piesă în limba română care a depăşit pragul de un milion de vizualizări pe canalul YouTube, la doar o zi de la lansare. Pe lângă cariera muzicală fulminantă, Delia este jurat la emisiunile Antenei 1: "X Factor" și “iUmor”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.