loader
Foto

Cupa Europeană a Naţiunilor la rugby: România- Portugalia la TVR 1

Sâmbătă, 1 februarie, de la ora 16.00, competiţia poate fi urmărită în direct la TVR 1 şi pe TVR+

 

TVR 1 transmite sâmbătă după-amiază, în direct de pe Cluj Arena, partida de rugby România – Portugalia, din Cupa Europei pe Naţiuni. Pe 1 februarie, de la ora 16.00, echipa naţională de rugby a României întâlneşte reprezentativa Portugaliei, meci din grupa valorică 1A. Comentariul meciului va fi asigurat de Dragoş Bocanaciu.

Celelalte meciuri pe care stejarii din reprezentativa de rugby a României le vor susţine în primăvara anului 2014 se vor desfăşura după următorul program:

- 8 februarie - în deplasare, cu Rusia;

- 22 februarie – acasă, cu Spania;

- 8 martie - acasă, cu Belgia;

- 15 martie - în deplasare, cu Georgia.

România e o naţiune respectată în rugby, anul trecut având la activ doar o singură înfrângere.
La jumătatea competiţiei, România se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu Georgia, ambele având 19.

În 2013, România a trecut de Portugalia, scor 19-13, Rusia, scor 29-14, Belgia, scor 32-14, Spania, scor 25-15, terminând la egalitate cu Georgia, 9-9.


Cupa Europeană a Naţiunilor se joacă pe două sezoane, 2013 şi acum, cel din 2014. La finalul competiţiei, în martie, se vor afla echipele care se califică la Cupa Mondială, primele două echipe clasate urmând a participa direct.


România va juca la Cluj sâmbătă, pe 2 februarie, după o pauză de foarte mulţi ani, organizatorii încercând să popularizeze jocul de rugby şi în această parte a ţării.


România nu a lipsit de la nicio ediţie a Cupei Mondiale încă de la înfiinţare, în 1987. România este într-un cerc select de 12 naţiuni care au participat la fiecare ediţie a Cupei Mondiale.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...