loader
Foto

Cultură în aer liber - Festivalul Strada de C’Arte 2013

 

Biblioteca Centrală Universitară Carol I în parteneriat cu Fundaţia Universitară Carol I şi Televiziunea Română lansează cea de-a treia ediţie a festivalului cultural în aer liber Strada de C’Arte, care va începe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 şi se va încheia sâmbătă, 28 septembrie, la ora 22.00.

Timp de opt zile bucureştenii şi vizitatorii capitalei vor beneficia de cea mai amplă ofertă de evenimente culturale de calitate, cu acces gratuit. Strada Boteanu se transformă într-o zonă pietonală, găzduind cel mai mare târg de carte în aer liber din Bucureşti.

Cele mai importante edituri şi librării, recitaluri de poezie, concerte live de blues şi jazz, lansări de carte, ateliere de reciclare, proiecţii de filme, dezbateri, expoziţii de artă contemporană şi ateliere de creaţie dedicate copiilor vor face parte dintr-un program unic pe care organizatorii îl propun iubitorilor de carte şi arte.

Pentru informaţii despre programul ediţiei a III-a a Străzii de C’Arte, vizitaţi website-ul www.stradadecarte.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Luni, 13 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Recalcularea pensiei în 2024

Recalcularea pensiei în 2024

publicat: Luni, 13 Mai 2024

Noua lege a pensiilor va intra în vigoare la 1 septembrie, dar unele prevederi sunt aplicabile de la începutul acestui an. Detalii, în ediţia de ...