loader
Foto

Croaţia: Arena Zagreb poate fi rezervată pentru o potențială victorie Eurovision?

Presa croată relatează că Arena Zagreb a blocat rezervările pentru aprilie şi mai 2025, Croaţia find în topul pieselor muzicale participante la Eurovision 2024.

 

„Slobodna Dalmacija” scrie că managementului Arenei Zagreb i s-a spus să nu accepte rezervări pentru aprilie sau începutul lunii mai 2025, deoarece Croaţia este favorita Eurovisionului 2024. O sursă a postului croat HRT a declarat că:

„Speranțele mari sunt puse în victoria lui Baby Lasagna la Concursul Muzical Eurovision. Am cerut liderilor Arena Zagreb să nu facă nici un aranjament cu privire la evenimentele din perioada aprilie-mai 2025".

Este o practică obișnuită ca televiziunile publice să ia legătura cu potențialele locații atunci când reprezentantul țării lor este sunt considerat ca unul dintre favoriții concursului și, ca urmare a posibilei victorii, postul croat ar urma să organizeze Concursul Muzical Eurovision. Elveția, care este în prezent a doua favorită, a început, de asemenea, discuțiile preliminare.

În 2021, au fost purtate discuții cu două orașe din Lituania cu privire la găzduirea concursului, în timp ce, în 2018, NRK au purtat discuții preliminarii, atunci când Alexander Rybak a fost printre favoriții câștigători ai concursului.

 

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Elisabeta Lipă, la ”Portret de excelență”: ”Am avut numeroase ocazii să rămân afară, în străinătate, dar nu am putut...Nu există țară mai frumoasă ca a noastră”

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 16:00, la  TVR Cultural, Mihaela Olaru va sta de vorbă cu Elisabeta Lipă, cea mai medaliată canotoare din istoria ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Spectacol muzical de excepție, închinat memoriei marelui Puccini, difuzat în exclusivitate la TVR Cultural, în 18 mai

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 19.00, TVR Cultural transmite în exclusivitate Gala „Puccini”, o seară dedicată îndrăgitelor opere ale marelui ...