Concursul emisiunii #secreteleplantelor

TVR1 | Joi, 14 Octombrie 2021
Noua emisiune #secreteleplantelor, difuzată de TVR 1 în fiecare sâmbătă dimineață, de la ora 10.30, aduce un concurs inedit pentru iubitorii plantelor.
plante perene_secreteleplantelor
plante perene_secreteleplantelor

Iubitorii de plante se bucură, din această toamnă, de o nouă producţie tv ce le oferă sfaturi utile privind îngrijirea acestora, dar şi idei despre cum îşi pot îmbunătăţi calitatea vieţii, cu ajutorul lor. Dana Deac şi invitaţii săi ne divulgă #secreteleplantelor în fiecare sâmbătă, de la ora 10.30, la TVR 1.

Prin concursul lansat de realizatoarea emisiunii, telespectatorii pot câștiga o jardinieră cu paravan Clostra și, în urma unui vot direct pe pagina de Instagram a emisiunii #secreteleplantelor, o lampă La Fleur.

Participarea la concurs constă în trimiterea a patru fotografii cu plante perene pe care telespectatorii le plantează, conform indicațiilor primite de la Luminița Nicorici în cadrul emisiunii și pe care le vor trimite pe adresa de mail secreteleplantelor@tvr.ro.

Regulamentul, pe larg, poate fi consultat aici.

(w640) Jardiniera

Jardiniera cu paravan, Clostra

(w640) Lampa La F

Lampa La Fleur

Concursul interactiv cu premii „CELE MAI FRUMOASE ANOTIMPURI DIN GRĂDINA MEA” începe în data de 9 octombrie și se încheie în 15 noiembrie 2021. Premiile vor fi decernate în ultima ediție din acest an a emisiunii #secreteleplantelor.

Premiile sunt oferite de ClassIN și constau în:

Premiul juriului

Jardiniera cu paravan Clostra (brand Ethimo), preţ de listă 6.500 lei

Setul Clostra, creat de Emmanuel Gallina pentru Ethimo, este rezultatul armoniei dintre natură și design-ul de obiect. Este un paravan original, în formă de arbust stilizat, unde țesătura și venele frunzelor creează un dispozitiv ideal ce transmite intimitate, în timp ce decorează spațiile.

Premiul de popularitate, obținut în urma votului public exprimat pe pagina de Instagram a emisiunii #secreteleplantelor, constă în:

Lampa La Fleur (brand Slamp), preţ de listă 1.300 lei

O superbă floare de crin sau, poate, de mac, modelată manual din polimeri brevetaţi, marca Slamp, La Fleur. „Floarea" lui Marc Sadler aduce poezie și visare în orice casă, păstrând totuși o estetică vădit modernă. Alimentată cu acumulatori reîncarcabili, La Fleur nu are cabluri inestetice şi incomode şi poate fi deplasată acolo unde este nevoie de ea.

Pentru a putea câştiga unul dintre aceste premii, cei care doresc să participe la concurs trebuie să urmeze câţiva paşi simpli:

•          Să urmărească emisiunea #secreteleplantelor în fiecare sâmbătă, ora 10.30, la TVR 1

•          Să urmărească indicațiile din rubrica Luminiței Nicorici

•          Să trimită prin e-mail, la adresa secreteleplantelor@tvr.ro patru fotografii cu plantele perene amenajate după indicațiile Luminitei Nicorici din fiecare ediție. Aranjamentele cu plante perene trebuie să se afle în balconul, terasa sau grădina personală. Toate condiţiile de participare sunt detaliate în Regulamentul ataşat.

(w640) Luminita N

Anunţarea publică a câştigătorilor va fi facută în cadrul emisiunii difuzate în data de 27 noiembrie. Premiile sunt oferite de unul dintre sponsorii emisiunii - ClassIN.

TVR +
Canalul TVR YouTube