loader
Foto

Cipru: Videoclipul pentru piesa „El Diablo” a fost lansat

Elena Tsagrinou se luptă cu „El Diablo” în videoclipul piesei pentru Eurovision 2021.

 

Cipru a crescut căldura în competiție odată cu lansarea „El Diablo”.

Videoclipul pentru participarea la Concursul Eurovision este disponibil pentru vizionare pe site-ul panikmusic.gr. Va fi disponibil pe YouTube și alte platforme la o dată ulterioară.

Piesa a fost scrisă de Thomas Stengaard, Jimmy ‘Joker’ Thornfeldt, Laurell Barker și OXA și va fi interpretată de Elena în a doua jumătate a primei semifinale din 18 mai.

Cine este Elena Tsagrinou?

Născută la Atena în 1994, Elena Tsagrinou este deja o interpretă incredibil de performantă pe scena pop-ului grecesc. Când avea 14 ani, participase la spectacolul de talente Grecia Got Talent, unde a ajuns până în semifinală. În 2013 s-a alăturat trupei OtherView înainte de a începe o carieră solo după cinci ani de succes cu trupa.

Ea și-a lansat single-ul de debut cu titlul simbolic Pame Ap ’Tin Arxi, adică „Să o luăm de la început”, scris de Dimitris Kontopoulos și Nikos Moraitis.

A înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube, ajungând astfel una dintre cele mai căutate vedete din regiunea ei, cu zeci de mii de adepți și pe social media. Popularitatea cântăreței a dus la o carieră de succes în televiziune, preluând sarcini de antrenor în timpul Just The 2 Of Us și co-prezentând The Voice of Greece în 2016 și 2017.

foto: panikmusic.gr

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...