loader
Foto

CFR Cluj eliminată din Conference League după 0-0 cu Lazio Roma

CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu Lazio Roma, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală.

 

 

După 0-1 pe Stadio Olimpico, echipa din Gruia a făcut un joc bun la Cluj-Napoca, dar a pus rareori în pericol poarta lui Lazio, neavând niciun şut pe spaţiul porţii.
Lazio a fost echipa care a avut o posesie superioară şi şi-a creat prima oportunitate din acest meci, în min. 11, un contraatac supranumeric, dar jucătorii antrenaţi de Maurizio Sarri nu s-au sincronizat la finalizare.
Oaspeţii au trecut pe lângă gol în min. 17, când Scuffet a respins mingea reluată de Luis Alberto la colţul scurt, cu capul, din centrarea lui Lazzari.
Campioana României a avut prima şansă de gol în min. 21, când kosovarul Krasniqi a şutat pe lângă poartă din careu, după o minge pierdută de Casale.
Lazio a mai avut o ocazie în min. 28, când Basic a reluat alături din centrul careului la centrarea lui Felipe Anderson.
CFR şi-a încercat şansa şi de la distanţă, dar şutul croatului Muhar a fost deviat puţin pe lângă ţintă de fundaşul Gila (31).
În repriza secundă, Luis Alberto a executat periculos un corner la colţul scurt (53), dar Scuffet a fost atent şi a respins.
Krasniqi (54) a mai ratat o ocazie mare, fiind blocat în primă instanţă, iar apoi a tras pe lângă.
Apoi, Immobile (56) a fost blocat în careu de Burcă, iar Malele (61) a respins de pe linia porţii cornerul executat cu efect de Luis Alberto.
Lazio a ratat ocazii uriaşe de gol în min. 63, când providenţa a făcut ca scorul să rămâne ''alb'': Scuffet a respins şutul lui Casale, apoi reluările lui Vecino au fost blocate de Manea şi de portarul italian, după care uruguayanul a trimis pe lângă poartă din doar câţiva metri.
CFR a rămas în zece oameni, croatul Muhar primind al doilea cartonaş galben (77), dar clujenii au reuşit să îşi mai creeze o ocazie bună de gol: Braun a centrat în careu, însă Yeboah a reluat pe lângă poartă din 7 metri.
Italienii, care în ultima parte au acţionat mai mult pe contraatac, au mai avut o oportunitate prin Basic (90+2), care a şutat de la distanţă, mingea trecând razant cu transversala.
Meciul cu Lazio a fost cel cu numărul 100 pentru CFR Cluj în cupele europene.
FC CFR 1907 Cluj - Lazio Roma 0-0
Cluj-Napoca, Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu''
Europa Conference League, play-off pentru optimi - retur
În tur: 0-1
Au evoluat echipele:
CFR Cluj: 1. Simone Scuffet - 4. Cristian Manea (47. Christopher Braun, 84), 33. Denis Kolinger, 3. Andrei Burcă, 45. Mario Camora (căpitan) - 10. Ciprian Deac (28. Ovidiu Hoban, 78), 40. Lovro Cvek, 73. Karlo Muhar, 7. Ermal Krasniqi (11. Claudiu Petrila, 84) - 9. Cephas Malele (30. Daniel Bîrligea, 70), 32. Rangelo Janga (15. Emmanuel Yeboah, 84). Antrenor: Dan Petrescu.
Rezerve neutilizate: 23. Rareş Gal, 34. Cristian Bălgrădean - 25. Bogdan Ţîru, 37. Mihai Bordeianu, 82. Alin Fica.
Lazio: 1. Luis Maximiano - 29. Manuel Lazzari, 34. Mario Gila, 15. Nicolo Casale, 23. Elseid Hysaj - 10. Luis Alberto (32. Danilo Cataldi, 76), 5. Matias Vecino, 88. Toma Basic - 18. Luka Romero (11. Matteo Cancellieri, 66), 17. Ciro Immobile (căpitan), 7. Felipe Anderson. Antrenor: Maurizio Sarri.
Rezerve neutilizate: 52. Davide Renzetti, 94. Ivan Provedel - 3. Luca Pellegrini, 6. Marcos Antonio, 44. Romano Mussolini, 50. Marco Bertini, 51. Fabio Ruggeri, 77. Adam Marusic.
Arbitru: Felix Zwayer; arbitri asistenţi: Stefan Lupp, Marco Achmuller; al patrulea oficial: Sven Jablonski (toţi din Germania)
Arbitru video: Harm Osmers; arbitru asistent video: Katrin Rafalski (ambii din Germania)
Observatori pentru arbitri: Marian Ruzbarsky (Slovacia); Delegat UEFA: Robert Agnarsson (Islanda)
Cartonaşe galbene: Casale (14), Muhar (36, 77), Immobile (37), Deac (54), Cvek (59).
Cartonaş roşu: Muhar (77).

sursă știre: Agerpres

sursă foto: Inquam Photos

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...