loader
Foto

Galerie foto

Ceremonia de închidere FIFA World Cup 2014 a fost transmisă în direct la TVR

Shakira şi Carlinhos Brown, Carlos Santana şi Wyclef Jean, precum şi un medley brazilian, interpretat de Pires şi Ivete Sangalo – în show-ul de închidere de pe Maracana.

 

În această seară, telespectatorii TVR au putut urmări, înaintea marii finale a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, ceremonia de închidere a celui mai mare spectacol fotbalistic al anului. Transmisiunea în direct de pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro a putut fi urmărită în cadrul Telejurnalului TVR 1, de la ora 20.00.

Înainte să aflăm cine este câştigătoarea Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 dintre reprezentativele Germaniei şi Argentinei, o ceremonie specială, care a implicat în jur de 1.000 de oameni a celebrta marile valori ale celui mai popular sport. Un spectacol grandios, cu durata de 18 minute, desfăşurat de asemenea pe stadionul finalei, a prezentat un tribut acestui sport şi simbolurilor lui cheie.

Libertate, Solidaritate, Pasiune şi Diversitate sunt valorile unui sport iubit de întreaga planetă. Pe ritmuri de samba şi având drept simbol mult râvnitul trofeu FIFA, spectacolul a reunit reprezentanţi ai GRES (Academicos do Grande Rio), într-un spectaculos mix de muzică: Shakira şi Carlinhos Brown au interpretat Dare; Carlos Santana şi Wyclef Jean au fost prezenţi cu interpretarea specială a imnului oficial – We Will Find A Way, iar Pires şi Ivete Sangalo au ridicat stadionul în picioare cu un grupaj (medley) de melodii braziliene.

Ultimul capitol al Cupei Mondiale FIFA Brazilia s-a scrie pe 13 iulie, de la ora 22.00, când TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit în direct marea finală a campionatului - partida dintre cele mai puternice două echipe ale lumii: Germania şi Argentina.

TVR este singura televiziune din România care a transmis în direct toate cele 64 partidele din cadrul Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014. Mulţumim pentru că aţi fost alături de noi!

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.