loader
Foto

Cel mai tânăr studio al Televiziunii Române: TVR Târgu Mureş, la 15 ani | VIDEO

5 mai 2008 este data la care staţia ce acoperă Regiunea 7 Centru - judeţele Mureş, Covasna, Harghita, Alba şi Braşov, parţial Sibiu - intră în emisie cu semnal de identificare, iar din 6 mai, cu propriul program.

 

Aşa cum ne-au obişnuit la fiecare aniversare, colegii de la TVR Târgu Mureş sărbătoresc şi în acest an alături de telespectatori.

Astfel, ziua este marcată prin realizarea şi difuzarea a două emisiuni ediţie specială (în limbile română şi maghiară) şi un concurs interactiv, care se va desfăşura în perioada 5-26 mai 2023. Telespectatorii au posibilitatea de a câştiga un televizor LED, prin tragere la sorţi. Aceasta va avea loc în data de 29 mai 2023. Pentru a participa, cei interesaţi pot trimite prin e-mail o urare de aniversare cu titlul Concurs sau Verseny, la adresa teritorial.tgmures@tvr.ro, în care îşi vor menţiona numele, prenumele şi numărul de telefon.

TVR Târgu Mureş este aproape de publicul său prin programele pe care le realizează şi prin implicarea activă  în viaţa comunităţii.

Programele TVR Târgu Mureş servesc unei palete largi de public. Ele acoperă în mod echilibrat toate genurile producţiei tv: ştiri, emisiuni informative, dezbateri de actualitate, divertisment, religie, evenimente sportive, spectacole şi concerte, anchete şi documentare, emisiuni de smart education şi hobby, oportunităţi de afaceri, talk-show-uri dedicate publicului din mediul rural şi urban. Urăm tuturor colegilor, respectiv telespectatorilor noştri un sincer şi călduros La mulţi ani!”, a transmis Cristian Radu Georgescu, coordonator cu atribuţii de director al Studioului Teritorial TVR Târgu Mureş.

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...