loader
Foto

"CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!", un nou concurs de weekend: "Izvor de cunoaştere"

În perioada 20 aprilie – 25 iunie 2018, pe pagina de Facebook a concursului de cultură generală de la TVR 2 fanii care răspund corect la o întrebare pot câștiga un rucsac smart cu premii, oferit de Aqua Carpatica.

 

Documente disponibile pentru descarcare:

De astăzi, „Câștigă România!” dă startul unui nou concurs pe pagina de Facebook a emisiunii. Intitulat sugestiv "IZVOR DE CUNOAŞTERE" şi sub sloganul "Aqua Carpatica îți potolește setea de cunoaștere!", timp de 10 săptămâni, în fiecare weekend, pasionaţii concursului de cultură generală de la TVR 2 se pot bucura de premii atractive dacă răspund corect la o întrebare despre râuri, izvoare minerale, stațiuni balneoclimaterice etc.

În perioada 27 aprilie – 1 iulie 2018, pe pagina de Facebook "Câștigă România!" (www.facebook.com/castigaromania) fanii paginii care răspund corect la o întrebare deschisă, pot câștiga un rucsac smart cu premii, oferit de Aqua Carpatica.

Concursul "IZVOR DE CUNOAŞTERE" se va desfășura în fiecare sfârșit de săptămână, iar participanții vor avea la dispoziție 48 de ore pentru a oferi răspunsul corect (de vineri de la ora 20:00 până duminică la ora 20:00). Pentru fiecare weekend va fi desemnat câte un câștigător, care va fi anunțat luni dimineața. Participanții trebuie să scrie într-un comentariu la postarea de vineri (de la ora 20:00) răspunsul corect la întrebări deschise, în decurs de 48 ore. Luni dimineața va fi desemnat un câștigător al rucsacului cu premii oferit de Aqua Carpatica, prin tragere la sorţi, folosind site-ul www.woobox.com. Câștigătorii vor fi anunțați tot pe pagina de facebook a emisiunii, în decurs de maxim 24 de ore de la desemnarea lor.

„Câştigă România!” a revenit în forță la TVR 2, cu un show mai antrenant şi câştiguri mai mari! În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 20.00, Virgil Ianţu îi invită pe telespectatori să urmărească la TVR 2 cel de-al treilea sezon al singurului concurs de cultură generală pe teme despre ţara noastră.

Regulamentul concursului "Izvor de cunoaştere" îl găsiţi AICI

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.