loader
Foto

Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA: lupta marilor campioane este la TVR 1

Întâlnirile celor mai bune echipe de club din fotbalul mondial, desfăşurate în Qatar, în perioada 11-21 decembrie, sunt difuzate în direct sau înregistrate la TVR 1 HD.

 

Începând din 11 decembrie, la TVR 1 este din nou fotbal: marile campioane continentale se confruntă în cadrul Campionatului Mondial al Cluburilor FIFA. Meciurile se joacă în Qatar, ţara care va găzdui şi Cupa Mondială din 2022, şi vor fi transmise în direct sau înregistrate la TVR 1 HD.

Pe cele trei stadioane din Doha pregătite pentru eveniment se vor întâlni: Al Hilal FC (Arabia Saudită) – Campioana Asiei şi echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al Sadd Sports Club (Qatar) – ca reprezentantă a ţării gazdă, Esperance Sportive de Tunis (Tunisia) – Campioana Africii, CF Monterrey (Mexic) – Campioana Americii Centrale şi de Nord, Hienghene Sport (Noua Caledonie) – Campioana Zonei Pacific, CR Flamengo (Brazilia) – Campioana Americii de Sud, FC Liverpool (Anglia) – Campioana Europei.

Programul transmisiunilor TVR 1 HD este următorul:

  • Miercuri, 11 decembrie, ora 0.30: Al Sadd Sports Club - Hienghene Sport, comentează Bogdan Tomulică (înregistrare de la ora 19.30)
  • Sâmbătă, 14 decembrie, ora 16.00: Al Hilal FC – Esperance Sportive de Tunis, comentează Marian Olaianos         (în direct)
  • Sâmbătă, 14 decembrie, ora 19.30: MonterreyAl-Sadd Sports Club, comentează Marian Olaianos (în direct)
  • Marţi, 17 decembrie, ora 16.30: Al Sadd Sports ClubEsperance Sportive de Tunis, comentează Emil Hossu-Longin (în direct)
  • Marţi, 17 decembrie, ora 19.30, Semifinala 1: CR FlamengoAl Hilal FC, comentează Marian Olaianos (în direct)
  • Miercuri, 18 decembrie, ora 19.30, Semifinala 2: MonterreyFC Liverpool, comentează Marian Olaianos (în direct)
  • Sâmbătă, 21 decembrie, ora 16.30, Finala mică: Monterrey - Al Hilal FC, comentează Emil Hossu-Longin (în direct)
  • Sâmbătă, 21 decembrie, ora 19.30, Finala: FC Liverpool - CR Flamengo, comentează Marian Olaianos (în direct).

(w882)

Ediţia din acest an este cea de-a 16-a în actuala formă de organizare. Campioana ediţiei precedente este Real Madrid. De altfel, ultimele cinci ediţii ale evenimentului au fost câştigate doar de echipe din Spania (patru dintre ele de Real Madrid, iar una de Barcelona).

FILM.TVR.RO

Logo

 
Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...