loader
Foto

"Breaking Fake News!": despre propagandiștii religioși ai războaielor | VIDEO

„Războaiele sfinte”, teoriile conspirației privind praful saharian, dezinformarea în cadrul concursului Eurovision și conflictul dintre englezi și irlandezi sunt subiectele ce au alcătuit ediția emisiunii "Breaking Fake News!" de duminică, 19 mai, ora 19.00, la TVR 1.

 

Interviul săptămânii, cu Marian Voicu

Cine sunt propagandiștii religioși ai războaielor și de ce vorbesc despre „războaie sfinte”?

(w882) Gombos

Invitat: Cătalin Gomboș, jurnalist, Radio România Actualități

(w882) praf

Conspirația săptămânii, cu Tatiana Tarfulea

Praful saharian care a acoperit România la sfârșitul lunii aprilie a dat naștere unor noi teorii ale conspirației sau au resuscitat unele mai vechi.

Revista presei fake, cu Horia Grușcă

Mai sunt două săptămâni până la alegerile pentru Parlamentul European, iar ştirile false menite să discrediteze politicile comune continentale şi pe promotorii acestora devin tot mai răspândite în mediul online. Dezinformările nu au lipsit nici de la cea mai controversată dintre cele 68 de ediţii ale concursului muzical Eurovision.

(w882) pb irlande

Istoria și istoriile sale, cu Gabriela Avram

Insulele Marii Britanii au fost de a lungul vremii tărâmul unor nenumărate conflicte. Cel mai lung a fost cel dintre englezi și irlandezi și a durat aproape un mileniu.

***

Producător: Marian Voicu

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...