loader
Foto

Galerie foto

Bogdan Chiorean – „Călăuză pentru marea trecere” | VIDEO

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 23 mai, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne-au prezentat două noi reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

Pr. dr. Bogdan Chiorean este preotul-medic care îngrijește gratis mii de muribunzi. Bogdan Chiorean este manager al Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Ierarh Nectarie” din Cluj-Napoca. În ultimii ani, acesta a îngrijit mii de bolnavi aflați pe patul de moarte, mulți dintre ei oameni care nu își mai găseau loc nici măcar în spitale.

(w882)

Înfiinţat şi administrat de Mitropolia Clujului, Centrul asigură asistență medicală gratuită. Serviciile medicale sunt completate de asistența religioasă și psihologică, ce nu se limitează la pacienți, ci cuprinde și aparținătorii lor, tot gratuit.

(w882)

De-a lungul anilor, au existat solicitări și pentru preluarea copiilor bolnavi. Astfel că acum, din donații, se contruiește în apropierea Clujului un centru dedicat îngrijirilor paliative pediatrice.

(w882)

Bogdan Chiorean este propunerea Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului” de joi, pe 23 mai.  L-am cunoscut de la ora 18.30, în episodul 5 al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Călăuză pentru marea trecere” este titlul reportajului care ne-a spus povestea lui.

(w882)

***

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă. Din 25 aprilie, în fiecare joi după-amiază, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia - un drept câștigat

Pensia - un drept câștigat

publicat: Marţi, 18 Iunie 2024

Aţi primit decizia de pensionare şi sunteţi nemulțumit cu privire la suma de bani care v-a fost calculată? Nu v-au fost luate în calcul toate ...

„Vară pentru voi!”: Babasha și concertele Coldplay de la București | VIDEO

Prima ediție din noul sezon ne găsește divizați: a fost sau nu a fost rasism pe Arena Națională, la concertul Coldplay? Mai mai multe în ediția ...

În premieră la TVR 1: „Război şi pace”, ecranizare BBC din 2016

Pe măsură ce conflictul Rusiei cu Napoleon atinge apogeul, cinci familii aristocratice se confruntă cu întâmplări pe cale să le schimbe viaţa ...