loader
Foto

Bayern München vs Juventus Torino:2-0, scor final

Drumul spre Finala UEFA Champions League continuă la TVR1, TVR HD şi online pe TVR+

 

TVR 1, TVR HD şi TVR+ au transmis în direct meciul Bayern Munchen - Juventus Torino, manşa tur din sferturile de finală UEFA Champions League.

După un joc superb, Bayern are prima şansă pentru accederea în semifinalele UEFA Champions League, învingand Juventus Torino cu scorul de 2-0. Golurile partidei au fost înscrise de  David Alaba, în primele minute ale partidei, cu un şut de la 35 de metri şi Thomas Muller (minutul 63).

TVRNews.ro v-a ţinut la curent cu cele mai importante momente ale partidei, golurile fiind acum online pe site-ul de ştiri al Televiziunii Române.

În cel de-al doilea „sfert” al serii, PSG şi Barcelona au terminat la egalitate, 2-2, după un final dramatic. Catalanii au deschis scorul prin Messi (min. 38), francezii revenind prin Zlatan Ibrahimovic. În finalul partidei, Xavi (min. 89) i-a adus în avantaj pe spanioli, transformând un penalty obţinut de Alexis Sanchez, Parizienii egalând în ultimele secunde ale partidei prin Matuidi (min. 90+4).

(w882) PSG vs Bar

Sursa foto: UEFA.com

Avancronica partidei:

Pe 2 aprilie, de la ora 21:45, în direct la TVR1, TVR HD şi online pe TVR+, Bayern München întâlneşte campioana Italiei, Juventus Torino, în prima manşă a „sferturior” Ligii Campionilor. Colegii de la TVRNews.ro vă vor ţine la curent cu cele mai importante momente ale partidelor de marţi, în format LIVE TEXT.

Vicecampioana Europei, Bayern Munchen, luptă pentru a treia semifinală de Liga Campionilor în ultimele patru sezoane, în timp ce Juventus Torino speră nu-şi strice palmaresul impresionant în "sferturile" cupelor europene în faţa echipelor germane: "Bătrâna Doamnă" s-a calificat întotdeauna în faza următoare şi nu a pierdut decât un singur meci, în 1968, în faţa celor de la TSV Eintracht Braunschweig (2-3, în deplasare).

Întâlnirile dintre cele două echipe din UEFA Champions League au fost extrem de echilibrate. În sezonul 2005-2006, Juventus şi Bayern s-au întâlnit în faza grupelor. Ambele partide s-au terminat cu acelaşi scor, 2-1, fiecare echipă câştigându-şi punctele de pe teren propriu. În sezonul 2004-2005, Juventus a învins de fiecare dată cu clasicul scor italian 1-0. Pe 19 octombrie 2004, italienii au câştigat "acasă" prin golul înscris de Nedvěd (min. 75), iar pe 3 noiembrie, la München, victoria a fost adusă de Del Piero în finalul partidei (min. 90).

Partida de marţi va fi precedată, începând cu ora 21:00, de Studioul UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui.

În cealaltă partidă a serii, PSG întâlneşte FC Barcelona, rezumatele celor două partide putând fi urmărite imediat după terminarea meciului.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...