loader
Foto

Avocatul dumneavoastră: Competența materială și teritorială a instanțelor de judecată

Luni, 1 aprilie, de la ora 21:00, Angela Avram ne-a invitat să urmărim o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”, la TVR Internațional.

 

De 25 de ani, ”Avocatul dumneavoastră” este alături de telespectatorii TVR Internațional și continuă să vă țină la curent cu  schimbările din domeniul legislativ și să vă clarifice diverse teme juridice.

Pe 1 aprilie, Angela Avram ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii, iar de data aceasta discuțiile s-au axat pe competența materială și teritorială a instanțelor de judecată, pe declinarea și strămutarea cauzelor. Invitat în studio a fost avocatul Dan Laurențiu Stoicescu.

Din rubrica Dicționar am aflat despre documentele importante la cumpărarea unei proprietăți imobiliare în România, de la Monica Livescu, avocat.

E-Factura si principalele modificări aduse Codului fiscal în 2024 au fost subiectele rubricii Info, pe care ne-a prezentat-o Andreea Roxana Iftodi, avocat.

Moderator și producător: Angela Avram

FILM.TVR.RO

Logo

 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Duminică, 28 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: Turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Hunedoara, un judeţ „Cât se poate de... UNESCO”! Duminică, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1

De la străvechea Ulpia Traiana Sarmizegetusa la recent restaurata Cetate a Devei, cu cântec şi bucate delicioase – am însoţit echipa lui Cristi ...