loader
Foto

Artiştii României fac spectacol pentru românii din străinătate

Carmen Târnoveanu v-a propus să revedeți o întâlnire în care artiştii fac spectacol pentru românii din străinătate - „Dăruieşte Românie!” la TVR Internaţional și online pe TVR+, pe 5 februarie, ora 21:00 și 6 februarie, ora 15:00.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ne-am întors în platoul emisiunii „Dăruieşte Românie!” să fim alături de Carmen Târnoveanu, o experienţă pe care o trăim cu mare bucurie.

În această ediție ne întâlnim cu trupa VH2Marius Mihalache şi Arabela NicolauRoxana NemeşNatalia Barbu, alături de tineri talentaţi pentru a căror reușită pariem împreună pentru România de mâine.

(w882) daruieste

„Stăm mult în străinătate, însă, perioada aceasta, cu tot ce a adus ea, o trăim împreună cu familia, aici, acasă, în România”, povesteşte Marius Mihalache.

(w882) daruieste

Cum a ajuns Mihai Pocorschi să ofere autografe străinilor, imediat dupa ce, în 1990, a compus imnul Naţionalei României, aflaţi la Dăruieşte Românie!.

(w882) daruieste

„Mă bucur că sunt aici, ce să zic, toata familia mea e împărţită prin lume. Sigur, comunicăm destul de des, cu toată tehnologia asta, însă, despre mine, pot să îţi spun că nu am trecut testul. Adică, n-am reuşit să stau departe de România mai mult de două luni. Aici e energia mea şi cred că asta se datorează oamenilor, publicului meu pe care îl iubesc, mărturiseşte Roxana Nemeş.

(w882) daruieste

Natalia Barbu aduce la întâlnirea cu „Dăruieşte Românie!”, alături de povestea unei Românii la care prima dată a visat, ca artist originar din Republica Moldova, bucuria unor trăiri pe care le-a evocat cu emoţie şi sinceritate şi pe care nu merită să le rataţi.

***

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare vineri, la ora 21:00, la TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

Această ediție poate fi urmărită pe 5 februarie, ora 21:00 și pe 6 februarie, orele 04:00 şi 15:00 (ora României).

***

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...