loader
Foto

Galerie foto

Aliații sănătății la "Un doctor pentru dumneavoastră"

În 27 octombrie, la TVR Internațional, "Un doctor pentru dumneavoastră" a vorbit despre măsuri anti-Covid şi v-a readus în atenţie o temă de actualitate despre unul dintre cei mai importanţi aliați ai sănătății: natura. De la ora 19, pe TVRi.  

 

*Natura, prieten de nădejde

Invitat: dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală din Breaza, Hofigal.

(w882)

Natura este şi va rămâne mereu aliatul de nădejde pentru sănătatea noastră, a tuturor. Vorbim despre beneficiile alimentelor vii, aflăm câteva atenţionări despre acestea, dar şi informaţii utile pentru toate vârstele.

*Sănătate din natură: Roșia, inima legumelor

Nutriţionistul Alina Epure vorbeşte despre un aliment foarte iubit – roşia, singura legumă care are forma și culoarea organului vital vieții – INIMA.

(w882)

*Măsuri anti-Covid

(w882)

Pe parcursul emisiunii, medicii români: dr. H.C. Herman Berkovits și dr. Angela Zgardan ne pun la curent cu informații utile pentru românii din diaspora, cu situația sanitară şi măsurile anti-Covid din ţările de adopție.

(w882)

O redifuzare a ediției din 4 octombrie 2021

***

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Jurnalist: Dan Cadar

Producător: Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...