25 de poveşti cu artişti români celebri, de 1 Decembrie, la "Dăruieşte Românie!”

TVRi | Joi, 26 Noiembrie 2020
25 de români din întreaga lume au spus 25 de poveşti despre ei şi România lor, în emisiunea "Dăruieşte Românie!”, marți, 1 Decembrie, ora 21.00, la TVR Internațional, marcând împlinirea a 25 de ani de la prima emisie a postului TVR Internaţional.
Carmen Tarnoveanu 2
Dida Dragan
Voiculet 1
Carmen Tarnoveanu 2
Dida Dragan
Voiculet 1

"Sunt fericită că am reuşit să avem de partea noastră, 25 de artişti recunoscuţi în întreaga lume, dar care, de fapt, prin identitatea lor, aparţin României. Sigur că ne-am fi dorit să îi avem prezenţi chiar în platoul emisiunii, la Bucureşti, în această zi cu dublă semnificaţie pentru noi - sărbătorim atât Ziua Naţională, cât şi 25 de ani de TVR Internaţional prin această ediţie specială "Dăruieşte Românie!", însă, anul acesta, toţi am învăţat să ne regăsim într -un alt cadru decât cel obişnuit. Important e că, iată, deja de 25 de ani, prin TVR Internaţional facem tot ce ne stă în putere pentru a rămâne împreună.", povesteşte Carmen Târnoveanu, moderatoarea emisiunii.

(w640) Carmen tar

Despre etapele de viaţă parcurse în România şi despre bucuria de a trăi simplu lângă ai tăi ne povestesc în ediţia specială a emisiunii "Dăruieşte Românie!", unii dintre cei mai iubiţi români din întreaga lume, precum: Remus Azoiţei, violonist stabilit în UK, Alexandra Dariescu, pianistă celebră, cu o activitate artistică fabuloasă, Ad Libitum Voices, Eva Kiss, Narcisa Suciu sau violonistul, Răzvan Stoica.

(w640) violonist

DE 25 DE ANI, CU TVR INTERNAŢIONAL EŞTI ACASĂ, ORIUNDE TE-AI AFLA!

Să ştiţi că nu e un slogan, este o declaraţie de preţuire pe care am primit-o de la Eva Kiss, artistă stabilită în Danemarca de peste două decenii, dar care rămâne pentru noi, atât de aproape.

Şi dacă vorbim despre autenticitate, fără îndoială că, oriunde s-ar afla, Narcisa Suciu e ca o amprentă românească. De ani buni se împarte între România şi Finlanda, însă, când e aici, vorbeşte cu atâta poftă despre România, că te face să crezi că, de fapt, e aici tot timpul.

Acestea da, poveşti de sărbătoare, şi pâna la 25, vă daţi seama că avem multe de descoperit sau redescoperit împreună, de 1 Decembrie, în emisiunea Dăruieşte Românie!

(w640) dida 2

De cealaltă parte, pe scena emisiunii, "Dăruieşte Românie!", artiştii - gazdă sunt Dida Drăgan, Nicolae Voiculeţ şi Adrian Naidin.

(w640) Voiculet 2

AŞADAR, NE ÎNTÂLNIM CU 25 DE POVEŞTI ROMÂNEŞTI, PENTRU 25 DE ANI DE TVR INTERNAŢIONAL, MARŢI, 1 DECEMBRIE, ORA 21.00, LA TVR INTERNAŢIONAL.

***

ECHIPA TVR:

Moderator / Realizator: Carmen Târnoveanu

Editor imagine: Liliana Năstase

Director imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

TVR +
Canalul TVR YouTube