loader
Foto

Galerie foto

25 de poveşti cu artişti români celebri, de 1 Decembrie, la "Dăruieşte Românie!”

25 de români din întreaga lume au spus 25 de poveşti despre ei şi România lor, în emisiunea "Dăruieşte Românie!”, marți, 1 Decembrie, ora 21.00, la TVR Internațional, marcând împlinirea a 25 de ani de la prima emisie a postului TVR Internaţional.

 

"Sunt fericită că am reuşit să avem de partea noastră, 25 de artişti recunoscuţi în întreaga lume, dar care, de fapt, prin identitatea lor, aparţin României. Sigur că ne-am fi dorit să îi avem prezenţi chiar în platoul emisiunii, la Bucureşti, în această zi cu dublă semnificaţie pentru noi - sărbătorim atât Ziua Naţională, cât şi 25 de ani de TVR Internaţional prin această ediţie specială "Dăruieşte Românie!", însă, anul acesta, toţi am învăţat să ne regăsim într -un alt cadru decât cel obişnuit. Important e că, iată, deja de 25 de ani, prin TVR Internaţional facem tot ce ne stă în putere pentru a rămâne împreună.", povesteşte Carmen Târnoveanu, moderatoarea emisiunii.

(w882) Carmen tar

Despre etapele de viaţă parcurse în România şi despre bucuria de a trăi simplu lângă ai tăi ne povestesc în ediţia specială a emisiunii "Dăruieşte Românie!", unii dintre cei mai iubiţi români din întreaga lume, precum: Remus Azoiţei, violonist stabilit în UK, Alexandra Dariescu, pianistă celebră, cu o activitate artistică fabuloasă, Ad Libitum Voices, Eva Kiss, Narcisa Suciu sau violonistul, Răzvan Stoica.

(w882) violonist

DE 25 DE ANI, CU TVR INTERNAŢIONAL EŞTI ACASĂ, ORIUNDE TE-AI AFLA!

Să ştiţi că nu e un slogan, este o declaraţie de preţuire pe care am primit-o de la Eva Kiss, artistă stabilită în Danemarca de peste două decenii, dar care rămâne pentru noi, atât de aproape.

Şi dacă vorbim despre autenticitate, fără îndoială că, oriunde s-ar afla, Narcisa Suciu e ca o amprentă românească. De ani buni se împarte între România şi Finlanda, însă, când e aici, vorbeşte cu atâta poftă despre România, că te face să crezi că, de fapt, e aici tot timpul.

Acestea da, poveşti de sărbătoare, şi pâna la 25, vă daţi seama că avem multe de descoperit sau redescoperit împreună, de 1 Decembrie, în emisiunea Dăruieşte Românie!

(w882) dida 2

De cealaltă parte, pe scena emisiunii, "Dăruieşte Românie!", artiştii - gazdă sunt Dida Drăgan, Nicolae Voiculeţ şi Adrian Naidin.

(w882) Voiculet 2

AŞADAR, NE ÎNTÂLNIM CU 25 DE POVEŞTI ROMÂNEŞTI, PENTRU 25 DE ANI DE TVR INTERNAŢIONAL, MARŢI, 1 DECEMBRIE, ORA 21.00, LA TVR INTERNAŢIONAL.

***

ECHIPA TVR:

Moderator / Realizator: Carmen Târnoveanu

Editor imagine: Liliana Năstase

Director imagine: Emil Stan

Regizor tv: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...