loader
Foto

"Ziua bună de la Iași": Doina Ruști și personajul secret | VIDEO

Personajul secret văzut de femei. Aşa se intitulează un eveniment ce o are în prim-plan pe scriitoarea Doina Ruști. Artista a venit la Iaşi, pentru a susţine un atelier public, având ca punct de pornire povestirile din cele mai recente volume ale sale.

 

.
Teatrul National "Vasile Alecsandri" Iasi are trei nominalizări la Premiile UNITER din acest an: cel mai bun spectacol, cea mai bună actriţă în rol secundar şi cel mai bun video design. Vorbim despre „Antologia dispariţiei”, o producţie creată de Radu Afrim după proză feminină contemporană. Mălina Lazăr este una dintre cele mai tinere şi apreciate actriţe ale Naţionalului ieşean. Cele şase personaje pe care le interpretează în „Antologia dispariţiei” i-au adus nominalizarea la Premiile UNITER.

Cu Laura Lucescu și Raluca Aftene

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...