loader
Foto

Vrăjitoarea Kera și multe alte surprize vă așteaptă la celebrarea Zilelor Teatrului Muzical „Ambasadorii”!

În perioada 31 mai – 2 iunie, copiii și tinerii din București sunt invitați să petreacă aceste 3 zile importante pentru noi, alături de părinți sau bunici, bucurându-se de 6 spectacole concepute special pentru ei. Aniversarea de 5 ani a Teatrului Muzical „Ambasadorii”  vă cheamă în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor din București, unde vor avea loc multe surprize.  

 

Astfel, începem prin a prezenta cronologic evenimentele, cu prima zi aniversară. Vineri, pe data de 31 mai dăm startul programului și ne facem încălzirea la ora 17:00, cu spectacolul „Alina Sorescu și Picii lui Soreasca”, urmat de „Bucurie #laPalat”, la ora 18:30, spectacol susținut de cercuri ale Palatului Național al Copiilor.

(w882)

A doua zi, pe 1 iunie, la ora 11:00, dăm naștere altor personaje îndrăgite în cadrul musicalului „Vrăjitoarea Kera și cele șapte nestemate”. Paula Seling, Ozana Barabancea, acrobații, libretul și muzica originală semnată de compozitorul Cristian Faur conturează un imaginar complex care ne transpune în lumea de vis a basmului. Pe rând, suntem invitați să parcurgem unele dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei: „Aladin și lampa fermecată”, „Scufița Roșie”, „Cei trei purceluși”, „Anastasia”, „Cartea Junglei”, „Albă ca Zăpada și cei 7 pitici”, „Frumoasa și Bestia” și „Omul Păianjen”.

(w882)

De la ora 14:00 intră în scenă „Minunații”! Aici menționăm faptul că sunt cei mai veseli invitați de la eveniment. Mai mult decât bucuria unei jucării noi sau a unui accesoriu la modă printre cei mici, întâlnirea cu Minunații este un adevărat bulgăre de energie.

Ultima, dar nu cea din urmă zi - 2 iunie - este poate cea mai așteptată de către cei mici, datorită premierei „Cenușăreasa - Vocea Regatului", care are loc la ora 11:00. Spectacolul începe în podul casei Cenușăresei, unde fata își petrece timpul visând cu ochii deschiși la un viitor strălucit, demn de o prințesă. Când Zâna cea Bună apare, Cenușăreasa are șansa să participe și ea la balul de la Palat, unde îl va întâlni pe prinț.

(w882)

Poate cel mai important aspect este acela că, pe parcursul piesei, descoperim că pentru a câștiga inima prințului, nu este suficientă doar frumusețea exterioară, ci și cea interioară – noblețea inimii și bunătatea.

Costumele de bal, atmosfera regală și muzica îi fac pe spectatori să guste din atmosfera feerică și să trăiască cu sufletul la gură bucuria poveștii Cenușăresei.

Magicianul Robert Tudor încheie Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii la ora 12:30. El promite un show plin de energie, râsete și aplauze, așa cum numai Robert Tudor știe să livreze. Spectatorii trebuie să se asigure că au palmele odihnite – de starea de bine se ocupă în totalitate magicianul.

Partenerul oficial al Zilelor Teatrului Muzical Ambasadorii este Kaufland România.

Intrarea la spectacolele din data de 31 mai 2024 este GRATUITĂ, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, în limita locurilor disponibile! Bilete pentru toate spectacolele se găsesc pe site-ul TicketStore.ro.

Teatrul Muzical Ambasadorii, instituție aflată în subordinea Ministerului Culturii, s-a impus în ultimii ani în topul preferințelor iubitorilor de cultură, artă și educație și și-a consolidat rolul în viața culturală din București.

Teatrul Muzical Ambasadorii oferă stagiuni și programe artistice complete tinerilor și copiilor, de la spectacole de operă, balet, musical sau folclor, la spectacole de improvizație jucate exclusiv de copii. În plus, instituția își propune să dezvolte programe educaționale pentru copii și adolescenți, crescând diversitatea culturală.

 

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...