loader
Foto

Galerie foto

Vizual: Marius Constantinescu în dialog cu istoricul de artă David Taylor

Unul dintre cei mai respectați istorici de artă ai Marii Britanii, David Taylor, a fost invitat sâmbătă, 12 iunie, la ”Vizual”. De la ora 20:30, la TVR3 și online pe TVR+.

 

Totul a început cu... un ciulin. Fotografiat simplu, cu grijă la lumină și la acuratețea compoziției. Mie îmi plac ciulinii. Un like pe Instagram a dus la o prietenie virtuală cu autorul fotografiei. El s-a dovedit a fi nimeni altul decât DAVID TAYLOR, fost Curator of Pictures and Sculptures la National Trust.

(w882)

Unul dintre cei mai respectați istorici de artă ai Marii Britanii, David a fost o figură-cheie în includerea acestui spectaculos tablou de la Buckland Abbey - National Trust în seria autoportretelor lui Rembrandt.

(w882)

E o onoare pentru mine să îl am invitat sâmbătă la VIZUAL. Vă aștept la o conversație vie despre colecțiile britanice, the Grand Tour, Scoția, tablouri noi și vechi de Tițian și reconfigurarea instituției muzeale. La TVR3 & TVR+, de la  ora 20:30.

Imagini: Capturi de ecran din video-urile National Trust despre Rembrandt-ul redescoperit și recucerit.

O emisiune realizată de Marius Constantinescu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...