loader
Foto

Virgil Ianțu invită prietenii "CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!" la Muzeul Satului

Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 10.00 Virgil Ianţu, gazda „Câştigă România!”, se va afla la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”, din Bucureşti, la Festivalul de Datini şi Obiceiuri de Crăciun şi Anul Nou „Am venit să colindăm „Florile Dalbe”.

 

Gazda „Câştigă România!” îşi invită prietenii pe prispa Casei „Codescu”, din satul Chiojdu Mic, judeţul Buzău, imagine a construcţiei care este redată şi pe bancnota de 10 lei.

„Muzeul Satului e foarte important pentru echipa noastră, pentru că ne-a fost alături şi ne-a consiliat de câte ori am avut nevoie legat de tradiţii, obiceiuri şi folclor. De aceea ne face mare plăcere să participăm la evenimentele din acest weekend organizate de Muzeul Satului”.

Pentru prietenii „Câştigă România!”, Virgil Ianţu a pregătit o surpriză. Probabil ca vă mai amintiţi de copiii din Doroşcani, pentru care invitaţii ediţiei din 1 decembrie, Andreea Marin şi Ovidiu Lipan-Ţandărică, au donat banii câştigaţi. Suma obţinută va fi folosită pentru repararea acoperişului scolii. Însoţiţi de preotul Bogdan Mihalachi, copiii au venit la Bucureşti ca să multumească cu un colind echipei „Câştigă România!". Virgil Ianţu le va oferi cadouri şi le va fi ghid prin Muzeul Satului, loc pe care cei mai mulţi dintre micuţi îl vor vedea pentru prima dată. De altfel, cei mici dintre copii nu au părăsit, până acum, satul natal.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...