loader
Foto

Virgil Ianţu, însoţit de un invitat surpriză la preselecţiile din Craiova

A răspuns corect la 246 de întrebări şi a câștigat 10 ediţii consecutive la “Câștigă România”.

 

Craiova se pregăteşte de întâlnirea cu Virgil Ianţu, iar azi, de la ora 17.00,  locuitorii Băniei sunt aşteptaţi în număr mare la Electroputere Mall.

Prezentatorul „Câştigă România!”, emisiunea concurs de pe TVR 2, nu a venit singur la întâlnire, ci alături de un învingător. Este vorba de Marius Hoară, un împătimit al concursurilor de cultură generală şi singurul român care a reușit să răspundă corect la 246 de întrebări şi să câștige 10 ediţii consecutive la „Câştigă România!”. Bărbatul ce a părăsit învingător competiția de pe TVR 2 se va afla la Electroputere Mall pentru a-i susţine şi îndruma pe toţi cei ce doresc să răspundă corect întrebărilor lui Virgil Ianţu şi să câştige premii pe loc.

De astăzi, ”Câștigă România!” dă startul preselecțiilor pentru cel de-al doilea sezon, iar Virgil Ianțu, prezentatorul emisiunii, pornește în caravană prin țară. Vedeta TVR speră să-și întâlnească cu această ocazie fanii din marile orașe ale României și le promite multe surprize. Pe lângă preselecții, Ianțu le-a pregătit câteva întrebări celor ce cunosc istoria, cultura şi frumuseţile zonei în care trăiesc, iar răspunsurile corecte vor aduce premii atractive.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...

Activistul Cristian Ispas, omul care schimbă viaţa tinerilor cu dizabilităţi, este „Brilliantul” săptămânii la TVR INFO

Despre potenţialul extraordinar al sportivilor Special Olympics şi despre legea compensaţiei în viaţa tinerilor cu dizabilităţi, într-o nouă ...