loader
Foto

Vino în Satul Olimpic de la Rio 2016, cu „Olimpicii României”, la TVR!

Multipla campioană olimpică Sandra Izbaşa şi jurnalistul TVR Costin Deşliu au prezentat o emisiune de reportaje şi interviuri în exclusivitate cu sportivii români din Brazilia pe 2, 4 și 5 august, de la ora 21.10, la TVR 1 şi TVR HD.

 

Timp de 36 de zile, am aflat poveştile a 36 dintre cei mai iubiţi sportivi ai României, aflaţi în pregătire pentru marea provocare a Jocurilor Olimpice Rio 2016. Cu cinci zile înainte de deschiderea marelui spectacol sportiv al lumii, telespectatorii TVR pătrund direct în Satul Olimpic din Brazilia, pentru a simţi atmosfera evenimentului, a afla starea sportivilor români şi a vedea imagini în exclusivitate de la Rio. Olimpicii României prezintă, în continuare, Olimpicii României: dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa face echipă cu jurnalistul TVR Costin Deşliu, pentru o emisiune premergătoare Jocurilor Olimpice Rio 2016. Cei doi ne dau întâlnire marţi, pe 2 august, de la ora 22.00, precum şi joi, 4 august şi vineri, 5 august, de la 21.10, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Cea de-a treia şi ultima întâlnire cu Olimpicii României înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice Rio 2016 îi aduce în faţa telespectatorilor TVR pe Alina Dumitru, prima campioană olimpică din istoria judo-ului românesc (Beijing 2008), scrimerul Florin Zalomir, vicecampion olimpic la Londra 2012, fosta gimnastă Irina Deleanu, în prezent președinte al Federației Române de Gimnastică Ritmică, respectiv gimnasta Monica Roşu, dublă campioană olimpică la Atena, în 2004.

(w882) Olimpicii

A doua ediţie a emisiunii, difuzată joi seară, a adus în prim-plan handbalul. În platoul TVR, alături de Sandra şi Costin, au venit două dintre marile valori ale handbalului feminin românesc, Cristina Vărzaru şi Steluţa Luca, precum şi preşedintele Federaţiei Române de Handbal, fostul jucător Alexandru Dedu.

(w882) handbal

Invitate în prima ediţie a emisiunii, difuzată marţi seară, au fost gimnastele Andreea Răducan şi Monica Roşu, medaliate şi ele cu aur la Sydney, în 2000, respectiv la Atena, în 2004.

(w882) gimnaste

„Emisiunea continuă proiectul pe care TVR l-a lansat pentru promovarea Jocurilor Olimpice. Şi anume, Olimpicii României îţi prezintă Olimpicii României. După reportajele exclusive din jurnalele TVR Sport de la ora 19.45, prezentate de fosta dublă campioană olimpică Monica Roşu, din 2 august, la TVR 1, o altă multiplă campioană olimpică, Sandra Izbaşa, se alătură proiectului nostru”, declară Costin Deşliu, manager de proiect al TVR pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice şi moderator al emisiunii Olimpicii României, alături de Sandra Izbaşa.(w882) Costin Des

La rândul său, gimnasta priveşte invitaţia echipei TVR drept o oportunitate de a rămâne alături de sportivii români în această competiţie mondială: „E un proiect pe care îl simt în acest moment aproape de inima mea. Am rămas aproape de sport şi va fi o experienţă extrem de interesantă să vorbesc despre Olimpicii Romaniei.

(w882) Costin Des

De altfel, Costin Deşliu şi Sandra Izbaşa nu sunt la prima colaborare în faţa camerelor de luat vederi. Cu cinci ani în urmă, Sandra îşi făcea debutul în televiziune, prezentând, alături de Costin, un jurnal de ştiri sportive. Olimpicii României îi aduce acum campioanei o nouă experienţă, cea de co-moderatoare a unei emisiuni în direct, avându-l ca partener tot pe jurnalistul TVR.

(w882) Costin Des

Emisiunea Olimpicii României va cuprinde reportaje în exclusivitate din Brazilia, imagini şi interviuri cu sportivii români în Satul Olimpic, corespondenţe ale trimişilor speciali ai Televiziunii Române la Rio. Telespectatorii TVR vor fi astfel conectaţi la atmosfera din Brazilia, atât în ceea ce priveşte starea sportivilor prezenţi acolo, cât şi evenimentele colaterale ce au loc în această perioadă, în perspectiva apropierii cu paşi repezi a Jocurilor Olimpice Rio 2016. Pe 2, 4 şi 5 august, în săptămâna premergătoare celei mai importante manifestări sportive a planetei, Sandra Izbaşa şi Costin Deşliu aduc Olimpicii României în casele telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Andra Soceanu: „Am plâns de bucurie împreună cu tatăl meu! Am simțit că aparțin unei țări care a câștigat”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Drama românească „Epava”, în 18 iulie, la TVR Cultural. Regizorul Cornel Gheorghiță: Am trăit schimbarea din 1989 și mi s-a părut că am trecut dintr-o lume în alta

Între 15 și 21 iulie, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați să urmărească dramele „Spirala” (2021), „Epava” (2019) și „Monștri.” (2019) și ...