,,Vine Cluju' pe la noi" la TVR Cluj și TVR 3

TVR3 | Duminică, 05 Decembrie 2021
Sergiu Vitalian Vaida vă propune în fiecare duminică, de la ora 13.30, pe TVR Cluj și TVR 3, emisiunea de divertisment ,,Vine Cluju' pe la noi".
vaida

*Muzică, voie bună, dedicații. Totul interactiv. Pe parcursul a 85 de minute Sergiu-Vitalian Vaida va fi în legătură permanentă cu telespectatorii, oferindu-le posibilitatea de a trimite mesaje celor dragi.

De dată această, doritorii vor putea dialoga cu moderatorul nu doar telefonic, ci și scriindu-i pe Facebook sau chiar în sistem video, folosind platformele Skype sau Zoom.

De câte ori va fi posibil, respectând afirmația din generic, emisiunea va fi prezentă în comunități rurale și urbane, ducând televiziunea la ele acasă, construindu-se acolo, în mijlocul lor, cu oamenii locului, gând lângă gând și față către față. Fiecare ediție, însă, prin rubrica lui Iosif Ciunterei, vă va purta ,,pe coclauri", ca să cunoașteți oameni minunați, locuri frumoase, obiceiuri și meșteșuguri vechi.

În studio, un invitat special (artist, scriitor, teolog, medic, om de știință ș.a.) va complini efortul realizatorilor ca emisiunea ,,Vine Cluju' pe la noi" să fie o fereastră deschisă spre seninul din oameni și spre duminica din sufletul lor.

(w640) cluj 3

În mare parte cei care sună sunt români din diaspora,  iar vizibilitatea lor va aduce un plus valoare emisiunii. Acest brand aparține TVR Cluj și a fost cotată că una din cele mai de succes producții din grilele TVR Cluj/TVR 3.

Prezentator şi realizator: Sergiu Vitalian Vaida
Producător: Radu Pușcaș

Transmisiune directă

TVR +
Canalul TVR YouTube