loader
Foto

Viaţa visată

SÂMBĂTĂ, ora 22.10

 

Din 17 iulie 2021

La vita promessa - Italia, 2018

Regia: Ricky Tognazzi

Cu: Luisa Ranieri, Francesco Arca, Emilio Fallarino, Thomas Trabacchi

Dramă

Sicilia, 1921. Carmela Carrizzo, soţie şi mamă a cinci copii, devine ţinta obsesiei lui Vincenzo Spano, un vătaf fără scrupule, care, neputând s-o seducă, o persecută până la a-i ucide soţul şi a-i lăsa unul dintre fii neputincios. Ca o leoaică în stare de orice ca să-şi salveze puii, Carmela îşi adună toate forţele şi porneşte împreună cu copiii ei într-o călătorie lungă şi primejdioasă peste ocean, către America. Familia se instalează într-un apartament din cartierul newyorkez Mica Italie, unde curajoasa siciliancă îndrăzneşte să viseze la o viaţă mai bună decât cea de care fugise. Dar „pământul făgăduinţei” este, în realitate, o ţară dominată de criza economică şi de prohibiţie, iar necazurile nu vor întârzia să reapară.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.