Vedetele TVR, premiate la Gala Performanţei şi Excelenței 2019. GALERIE FOTO

TVR.RO | Joi, 07 Noiembrie 2019
Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc au fost premiate pentru profesionalism şi implicare, iar Festivalul Internaţional "Cerbul de Aur", pentru că a fost considerat cel mai prestigios festival-concurs internaţional de muzică din România şi Europa.
Premii TVR gala excelentei

A devenit deja o tradiţie ca printre importantele evenimente ale toamnei să se numere Gala Performanţei & Excelenţei, care a adus şi în acest an recunoaştere personalităţilor care s-au remarcat prin proiecte şi activităţi deosebite. Trofeele au fost decernate miercuri, 6 noiembrie, în cadrul unui eveniment de gală de la care nu au lipsit personalităţi cunoscute.

Printre premiaţii anului 2019 s-au numărat atât două vedete ale Televiziunii Române, Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc, cât şi evenimentul-emblemă al TVR: Festivalul-concurs Internaţional „Cerbul de Aur”.

Premiul de Excelenţă pentru cariera de 20 de ani la TV i-a revenit omului de televiziune Iuliana Tudor, realizatoarea emisiunii „Vedeta populară”. „Este o meserie care se face pentru oameni şi atunci gândul meu, atunci când construiesc un program, se îndreaptă, în primul rând, spre telespectatorii mei. Trofeul acesta este o bucurie, e firesc. Orice recunoaştere a breslei este importantă şi le mulţumesc celor care s-au gândit să-mi ofere premiul”, a spus Iuliana Tudor.

(w500) Iuliana Tu

La rândul său, Iuliana Marciuc a primit Premiul de Excelenţă în jurnalism pentru emisiunea şi cartea "Destine ca-n filme". „Menirea Televiziunii Publice este de a arăta oameni de valoare, oameni adevăraţi. Şi de a arăta poveşti adevărate, şi nu scenarii inventate. Excelenţa le-o datorez telespectatorilor care au urmărit munca mea”, a spus Iuliana Marciuc.

(w500) Iuliana Ma

Cel mai prestigios festival-concurs internaţional de muzică din România şi din Europa este Festivalul "Cerbul de Aur". Trofeul, oferit întregii echipe TVR, a fost ridicat de Smaranda Vornicu, directorul festivalului.

(w500) Smaranda V

„Este un premiu pe care îl împărţim cu publicul nostru, cel care ne priveşte de acasă şi cel care vine alături de noi în Piaţa Sfatului din Braşov. Este un premiu care ne onorează şi ne obligă, pentru că în anul 2020 vom avea o nouă ediţie a "Cerbului de Aur", cea cu numărul 20”, a spus Smaranda Vornicu.

Concept lansat de vedeta TV Adela Diaconu, Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns la cea de-a noua ediţie şi acordă trofee personalităţilor care au obţinut performanţe în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design, beauty sau media.

Printre personalitățile care au mai primit recunoaştere la Gala 2019 s-au numărat: Helmut Duckadam, Andreea Marin, Carmen Brumă, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Anamaria Prodan Reghecampf şi Beatrice Rancea.

TVR +
Canalul TVR YouTube