loader
Foto

Galerie foto

Vedetele TVR militează pentru sănătatea femeii

Vedetele TVR Iuliana Tudor, Sonia Argint Ionescu, Laura Fronoiu şi Florentina Constantinescu au acceptat invitaţia de a participa la un PINK-NIC anual iniţiat de Fundația Renașterea, în care s-au stabilit ultimele detalii înainte de “Race for the Cure”.

 

Evenimentul este unul caritabil şi are ca scop strângerea de fonduri, pentru accesul femeilor la investigaţii şi tratamente de prevenire şi combatere a cancerului de sân şi de col uterin femeilor. Amfitrioanele evenimentului au fost Mihaela Geoană şi Andreea Esca.

(w882)

Chiar dacă tema abordată, cancerul la femei în România, se numără printre subiectele cele mai dure, discuţiile la care au participat mari nume feminine din showbiz, media şi mediul de afaceri au avut o abordare pozitivă şi s-au axat pe prioritizarea prevenției și diagnosticării precoce a cancerului de sân și de col uterin despre care a vorbit dr. Augusta Dragic. Dintre subiecte nu au lipsit alimentaţia sănătoasă cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic, dar şi sportul în viaţa de zi cu zi despre care a vorbit scrimera Ana Maria Popescu. Cele mai bune tehnici de relaxare şi management al stresului prin yoga le-a oferit Anca Amariei.

(w882)

Şi pentru că ne aflam la PINK-NIC la iarbă verde, la finalul întâlnirii invitaţii au fost încurajaţi să participle la atelierul de realizare a coroniţelor, dar şi a cunoscutelor tricouri roz, personalizate cu mesaje motivaţionale.

(w882)

Vedetele TVR vor participa şi la evenimentul “Race for the Cure”, din 26 septembrie, alături de alte multe celebrităţi din România. La startul de la sărbătoarea sănătăţii se vor alinia Laura Fronoiu şi Loredana Iordache, de la Ştirile TVR, care vor îndemna pe toată lumea să se alăture prevenţiei şi combaterii cancerului la femei din România.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Compozitorul Aurel Stroe (1932-2008), la „Înapoi la argument”: Structura îi dă existență piesei muzicale (ediție din 2006) | VIDEO

În ultima săptămână din luna martie, TVR Cultural redifuzează dialogurile substanțiale dintre Horia Roman Patapievici și regizorul Corneliu ...