Vedetele TVR militează pentru sănătatea femeii

TVR.RO | Vineri, 24 Septembrie 2021
Vedetele TVR Iuliana Tudor, Sonia Argint Ionescu, Laura Fronoiu şi Florentina Constantinescu au acceptat invitaţia de a participa la un PINK-NIC anual iniţiat de Fundația Renașterea, în care s-au stabilit ultimele detalii înainte de “Race for the Cure”.

Evenimentul este unul caritabil şi are ca scop strângerea de fonduri, pentru accesul femeilor la investigaţii şi tratamente de prevenire şi combatere a cancerului de sân şi de col uterin femeilor. Amfitrioanele evenimentului au fost Mihaela Geoană şi Andreea Esca.

(w640)

Chiar dacă tema abordată, cancerul la femei în România, se numără printre subiectele cele mai dure, discuţiile la care au participat mari nume feminine din showbiz, media şi mediul de afaceri au avut o abordare pozitivă şi s-au axat pe prioritizarea prevenției și diagnosticării precoce a cancerului de sân și de col uterin despre care a vorbit dr. Augusta Dragic. Dintre subiecte nu au lipsit alimentaţia sănătoasă cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic, dar şi sportul în viaţa de zi cu zi despre care a vorbit scrimera Ana Maria Popescu. Cele mai bune tehnici de relaxare şi management al stresului prin yoga le-a oferit Anca Amariei.

(w640)

Şi pentru că ne aflam la PINK-NIC la iarbă verde, la finalul întâlnirii invitaţii au fost încurajaţi să participle la atelierul de realizare a coroniţelor, dar şi a cunoscutelor tricouri roz, personalizate cu mesaje motivaţionale.

(w640)

Vedetele TVR vor participa şi la evenimentul “Race for the Cure”, din 26 septembrie, alături de alte multe celebrităţi din România. La startul de la sărbătoarea sănătăţii se vor alinia Laura Fronoiu şi Loredana Iordache, de la Ştirile TVR, care vor îndemna pe toată lumea să se alăture prevenţiei şi combaterii cancerului la femei din România.

(w640)

TVR +
Canalul TVR YouTube