Vedetele TVR au venit alături de copii la avanpremiera filmului „Regatul secret”

TVR.RO | Duminică, 02 Iunie 2013
Campania „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme” continuă

Vedetele TVR au sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii lor și de prietenii TVR 2 la avanpremiera filmului „Regatul Secret” (3D), organizată la Grand Cinema Digiplex.

Mihai Rădulescu („Prim-plan”, TVR 1), Lucian Pîrvoiu („Ora de ştiri”, TVR 2), Cătălin Heson („Moto Magia”, TVR 2), Liana Stanciu („Duminica poveștilor adevărate”, TVR 2) şi Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis) şi Claudiu Lucaci (Directorul Direcţiei Ştiri din TVR) s-au bucurat alături de cei mici de un film special, care a stârnit în timpul vizionării reacții simpatice din partea copiilor, care au trăit cu sufletul la gură aventura „la firul ierbii”.

„Regatul Secret” este un film de animație, o aventură-comedie 3D care îi invită pe cinefilii mai mari și mai mici într-o lume magică, însuflețită de personaje fantastice. Filmul spune povestea luptei continue între forțele binelui, care vor să mențină vie lumea naturală, și forțele răului, care doresc să o distrugă. Mary Katherine este o tânără care, după ce se trezeşte transportată în mod magic în pădurile acestui regat, se alătură unei echipe de războinici şi unor personaje comice pentru a salva lumea lor, dar și... lumea ei. Producția poartă semnătura lui Chris Wedge, regizorul care a adus pe marile ecrane personajele pline de farmec din „Ice Age” și din „Rio”.

Evenimentul a fost organizat de TVR 2 în colaborare cu Odeon, distribuitorul filmului în România, şi Grand Cinema Digiplex, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook TVR 2 - www.facebook.com/fanTVR2.

 

Despre „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”

Vizionarea filmului „Regatul secret” face parte din seria „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”. Campania a debutat în luna iunie 2011 la avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English... se întoarce!", octombrie cu „În timp”, noiembrie cu „Metodă periculoasă”, în decembrie cu „Alvin şi veveriţele: Naufragiaţi”. Anul trecut au avut loc premierele filmelor “Avem un ZOO” (ianuarie), „Star Wars – Episodul 1: Ameninţarea Fantomei – 3D” (februarie), „Jocurile Foamei” (martie), Titanic 3D (aprilie), „Prometheus” (iunie), „Ice Age 4” (iulie) şi „Extra’ Pază-n Cartier” (august). Prietenii TVR 2 au fost prezenţi anul acesta, în luna ianuarie, la avanpremiera filmului „Lincoln”, în regia lui Steven Spielberg, au văzut în luna martie filmul „Croodsși în luna mai „Marele Gatsby”.

TVR +
Canalul TVR YouTube