loader
Foto

Vasil concurează pentru Macedonia de Nord la Eurovision 2021 | VIDEO

Postul de televiziune MKRTV i-a încântat pe fani cu anunțul revenirii sale la Eurovision 2021, scrie wiwibloggs.

 

Vasil trebuia să reprezinte Macedonia de Nord în 2020 cu piesa „You” înainte ca ESC să fie anulat.

Călătoria Eurovision a lui Vasil a început în 2019 ca vocalist pentru Tamara Todevska la Tel Aviv. A devenit mai cunoscut când, în ianuarie anul trecut, MRT (radiodifuzorul public din Macedonia de Nord) i-a anunțat participarea la Eurovision Song Contest 2020.

După anularea concursului Eurovision Song Contest 2020, Vasil a participat la al doilea episod al Eurovision Home Concerts, care a avut premiera în aprilie. El a cântat un mashup din My Number One al Helenei Paparizou și Toy, Netta.

Vasil a fost ocupat în ultimele luni. Lucrează la noul său album, Vasil Sudbina, care va fi lansat în 2021.

"Rareori în viață avem nu doar una, ci 3 șanse să ne realizăm visul. În 2019 am stat cu mândrie în spatele Tamarei Todevska, în 2020 ți-am dedicat totul ȚIE - dar Covid mi-a spus " Nu"! În 2021 mă folosesc de voce pentru a-ți pune în mâini inima mea” a spus Vasil despre întoarcerea sa.

El a adăugat: "Nu încetați niciodată să credeți, să visați și să luptați pentru ceea ce reprezentați în viață. Visele se împlinesc!"

MKRTV a deschis înscrierile pentru piesa ce va merge la Rotterdam, până pe 27 ianuarie. Producătorii de muzică din Macedonia de Nord și nu numai sunt invitați să-și pună talentul și energia creativă în proiect și să ofere cele mai bune cântece.

***

Despre Vasil

Vasil Garvanliev și-a început călătoria muzicală de la 7 ani, cântând în unele dintre cele mai populare festivaluri pentru copii din Macedonia. Când avea 12 ani, s-a mutat în Statele Unite împreună cu familia, unde a avansat în cariera de solist în Chicago Children's Choir. De acolo, a continuat să-și urmărească dragostea pentru muzică și cântat. A urmat unele dintre cele mai prestigioase școli de muzică din lume, inclusiv Academia Liricia Italiana din Milano, Universitatea din Toronto Opera School și Royal Conservatory of Music Glenn Gould din Toronto, ceea ce l-a determinat să cânte la unele dintre cele mai respectate festivaluri din lume. De la întoarcerea în Macedonia de Nord, în 2018, a cântat în concerte solo și a lansat mai multe melodii pop de succes.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.