loader
Foto

Vacanţa începe cu animaţie Disney la TVR 2

Vara şi-a reintrat în drepturi şi ce poate fi mai frumos decât să dăm startul vacanţa de vară cu nemuritoarele animaţii semnate de Walt Disney. Sâmbătă, de la ora 20:20, TVR 2 difuzează „Doamna şi vagabondul” (1955), nominalizată la premiul BAFTA.

 

Filmul spune o minunată poveste de dragoste între patrupezi, care se întretaie cu momente de acțiune și suspans, care dau o savoare deosebită filmului. Lady e o superbă căţeluşă cocker spaniel, răsfăţată de stăpânii ei bogaţi, dar care a fost detronată din postura de "copil" preferat după naşterea unui pui de om. Vagabondul, un metis cu o inimă de aur, este un căţel deştept şi descurcăreţ, care-şi duce viaţa pe străzi laolaltă cu o gaşcă de prieteni patrupezi. Cei doi se întâlnesc în mod neaşteptat, se îndrăgostesc ca-n basme şi vor avea parte de aventuri palpitante şi romantice, înfruntând hingherii şi alte primejdii pentru a rămâne împreună.

La mai mult de 60 de ani de la debut, „Doamna şi vagabondul” îi încântă pe cei mari şi pe cei mici cu animația sa rafinată, cântecele de neuitat și una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...