loader
Foto

Uruguay – Coreea de Sud 0-0, în grupa H de la Cupa Mondială Qatar 2022

Sud-americanii au trimis de două ori mingea în bară, iar ”mascatul” Son putea aduce victoria sud-coreenilor pe finalul unui meci la care Istvan Kovacs a fost, din nou, al patrulea arbitru.

 

Repriza întâi a fost una în care ambele echipe au avut câte o ocazie mare de gol: în minutul 33 Hwang Ui-jo a șutat peste poartă din zece metri, iar în minutul 42 Godin a trimis în bară cu o lovitură de cap. În partea secundă selecționerul Diego Alonso l-a înlocuit pe Luis Suarez cu Edinson Cavani, dar nici acesta nu a reușit să înscrie în poarta lui Kim Seung-gyu. Cel mai aproape de gol s-a aflat noua revelație a fotbalului uruguayan, Federico Valverde, care a bifat a doua bară a sud-americanilor, în minutul 89. Sud-coreenii puteau lua trei puncte în final, când Son Heung-min a șutat puțin pe lângă poartă, pentru încă un egal fără goluri la Cupa Mondială din Qatar.

Uruguay – Coreea de Sud 0-0

Doha, Education City Stadium, Grupa H, 41.663 spectatori

URUGUAY: Rochet – Gimenez, Godin, M. Olivera (M. Vina 79), Caceres – Vecino (De La Cruz 79), Bentancur, Valverde – Pellistri (G. Varela 88), L. Suarez (Cavani 64), D. Nunez. SELECŢIONER: Diego Alonso.

COREEA DE SUD: Kim Seung-gyu – Kim Moon-hwan, Kim Min-jae, Kim Young-gwon, Kim Jin-su – Hwang In-beom, Jung Woo-young – Na Sang-ho (Lee Kang-in 75), Lee Jae-sung (Son Jun-ho 75), Son Heung-min – Hwang Ui-jo (Cho Gue-sung 74). SELECŢIONER: Paulo Bento.

Cartonașe galbene: Caceres 57 / Cho-Gue-sung 88, Paulo Bento 90+8

Arbitri: Clement Turpin – Nicolas Danos, Cyril Gringore (toți din Franța) – Istvan Kovacs (România)

Sursă foto: Getty Images

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.