Un nou thriller, în premieră la TVR 2: Dragoste mincinoasă

TVR2 | Luni, 25 Ianuarie 2021
Joi, 28 ianuarie, de la 21.10, nu pierdeţi acest film canadian din 2017, în regia lui Jeff Neesley - o producţie ce urmează cu stricteţie, "reţeta" de succes a oricărui thriller de calitate: mult suspans şi situaţii neaşteptate.
DRAGOSTE MINCINOASĂ (WASHED AWAY – Canada, 2017)
Regia: Jeff Beesley
Cu: Emmanuelle Vaugier, Cameron Bancroft, Michael Sirow

Thriller. Deşi a trecut cu greu peste dispariţia soţului ei, înecat în timpul unei expediţii de rafting, Gabrielle se consolează cu prezenţa fiicei ei adolescente. Câteva luni mai târziu, însă, femeia îl zăreşte fugitiv în mijlocul unei mulţimi în San Francisco şi în mintea ei se strecoară bănuiala că ar putea fi victima unei înscenări.

(w640)

Acesta este primul thriller semnat de regizorul Jeff Beesley care, în cariera sa, a produs doar două astfel de filme. Este vorba despre Dragoste mincinoasă (în 2017) şi de În căutarea fiicei (un an mai târziu, în 2018). În rest, activitatea sa regizorală cuprinde doar filme romantice, muzicale, de dragoste. După cele două thrillere, din 2019, putem spune că Jeff Beesley s-a reprofilat, el semnând regia a nu mai puţin de şapte filme artistice, toate romantice, cu tematică de Crăciun.

 

TVR +
Canalul TVR YouTube