loader
Foto

Un nou sezon REMIX, un nou episod PHOENIX

O nouă stagiune pentru emisiunea "Remix" debutează cu al șaptelea episod al Istoriei PHOENIX! Sâmbătă, 7 octombrie, ora 22.00, la TVR 3 şi pe online pe TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Integrala PHOENIX, partea a VII-a: „Ştiu că mă iubeşti şi tu...Vlad Ţepeş!” (2008 – 2015).

O emisiune și un episod după o pauză mult prea lungă pentru numeroasele schimbări care au marcat traiectoria celui mai mare grup rock din România!

(w882) NicuAB

Ediția iterează astfel cea mai instabilă perioadă, de după sărbătoarea de 45 de ani din 2007, marcată de plecarea mai multor componenți din garda veche.

(w882) FB

Saga trupei cu numele păsării legendare veșnic renăscătoare a continuat cu un disc solistic produs lui Mony Bordeianu, dar și mai multe concerte cu sau fără solistul vocal șaizecist.

(w882) 2013 Phoen

Liderul Nicolae Covaci a sunat adunarea și a strâns rândurile instrumentiștilor și soliștilor, mai vechi ori mai noi, începând cu Dzidek Marcinkiewicz (claviaturi, chitare), Volker Vaessen (chitară bas), Cristi Gram (chitară solo), Bogdan Bradu și Bogdan Munteniță (soliști colaboratori) și continuând cu actuala portavoce Costin Adam, bateristul Flavius Hosu și chitaristul Andrei Cerbu.

(w882) Trio cu Do

„Rapsodia I/ Cei ce ne-au dat nume”, „SymPhoenix” (cu orchestre simfonice și coruri din mai multe orașe), sărbătoarea celor 50 de ani de la debut (Ateneul Român, 2012) au fost nu doar proiecte ci reușite, în cele din urmă punând cărămizi la edificarea unui nou disc de studio,cu piese proaspete și... actuale - „Vino, Țepeș!”.

(w882) NicusiCris

Pe lângă cei menționați mai sus, apar intervievați în diverse momente doi vechi componenți reveniți în varii ocazii concertistice alături de trupă – Valeriu Sepi și Dorel Vintilă Zaharia.

(w882) 50

Datorii Remix pentru un nou episod, la începutul anului viitor, așteaptă montajul video – lansarea mai multor cărți și anul aniversar 2017!

(w882) Sigla

Realizatorul Doru Ionescu vă invită să urmăriţi  un fragment din ediţia din 7 octombrie:

***

Foto: Arhive personale

Realizator Doru Ionescu

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în livestreaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...