loader
Foto

Un nou caz tulburător la Dispăruţi fără urmă

Alături de Adrian Bucur am fost martorii unui subiect tragic, dispariţia a doi copii, frate şi soră. Ediția de miercuri, 18 decembrie, a fost ultima din acest an.

 

Ediția din 18 decembrie este disponibilă online pe TVR+

Miercuri seară, la Dispăruţi fără urmă, vom fi martori, alături de Adrian Bucur, la un nou caz tulburător ajuns, cu mulţi ani în urmă, în atenţia Poliţiei. Dispariţia a doi copii, frate şi soră, face subiectul ultimei ediţii din acest an a emisiunii de la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Cristian şi Nicoleta Alecsa au dispărut în aceeaşi seară, din aceeaşi casă. Cristian avea 8 ani, iar sora lui Nicoleta, doar 2 ani. Imediat după dispariţie, mama copiilor a încercat să se sinucidă. Poliţiştii au găsit lângă ea un tub gol de medicamente şi un bilet de adio, în care scrisese că soţul ei ar fi violat-o pe fetiţa de doi ani şi că ar fi vândut apoi ambii copii. Femeia a fost dusă la spital, iar tentativa de suicid a eşuat. Când şi-a revenit, ea n-a mai recunoscut nimic din cele scrise în biletul de adio.

Astăzi, după 15 ani de la dispariţia celor doi copii, părinţii refuză să-şi mai amintească despre ce s-a întâmplat atunci şi să dea vreo explicaţie. În ediţia din 18 decembrie a emisiunii Dispăruţi fără urmă, difuzată la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, vom afla ce se ascunde în spatele poveştii terifiante a dispariţiei celor doi copii.

Telespectatorii au la dispoziţie adresa de e-mail a emisiunii disparuti@tvr.ro, dar şi pagina de Facebook - www.facebook.com/disparuti, pentru a intra în legătură cu realizatorii şi a da informaţiile pe care le deţin în legătură cu cazurile prezentate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Andreea Voica, Ilie Medrea, precum şi cu reprezentanţi ...

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.

„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.