loader
Foto

"Un doctor pentru dumneavoastră": Trucuri pentru sănătate și frumusețe

Bunătatea ca terapie, sănătatea dentară și cea psihică, precum și tratamentul cu produse apicole sunt subiectele pe care le puteți revedea la TVR Internațional în săptămâna 11 -15 ianuarie, de ora 02:00 și reluare a doua zi, ora 11:00.    

 

Luni, 11 ianuarie

SĂ AVEM GRIJĂ DE DANTURA NOASTRĂ!

Invitați: dr. ASMA BATTAH, medic pedodont; dr. MIHAELA ȘERBANOIU, medic pedodont; dr. IONUŢ LEAHU, medic stomatolog, specializare în implantologie orală, Clinicile dentare dr. Leahu

(w882)

(w882)

Recomandarea specialiștilor este să acordăm atenție sporită problemele dentare la copii și să îi obișnuim de mici să viziteze de două ori pe an medicul stomatolog. Metodele de sedare în stomatologie, terapiile moderne pentru sănătatea dentară sunt motive să apelăm cu încredere și fără teamă la serviciile stomatologice pentru  rezolvarea oricărei probleme, de la o simplă carie la un implant sau chiar refacerea integrală a danturii într-o zi. Cei interesați pot accesa jocuri digitale cu recompense pentru sănătatea dentară, mai exact vizite gratuite la consultații stomatologice.

Moderator: Irina Mohora

Marți, 12 ianuarie

IMPACTUL SĂRBĂTORILOR ASUPRA PSIHICULUI UMAN

Invitată: dr. ILEANA BOTEZAT, psihoterapeut, medic primar psihiatru

(w882)

O ediție în care vom discuta despre stres și boli psihosomatice, cauzele psihologice ale apariției depresiei și anxietății, strategii de combatere a stresului, influența bunicilor asupra creșterii și dezvoltării copiilor și cum ajută gândirea pozitivă în orice moment al vieții.

STRESUL PSIHIC AFECTEAZĂ SĂNĂTATEA

Invitată: dr. ILEANA MARINESCU, medic primar endocrinologie, doctor în științe medicale

Sănătatea în timpul sărbătorilor, impactul sezonului rece asupra imunității, cât de importante sunt empatia medic – pacient și credința în procesul vindecării rămân subiecte de discuție actuale care merită atenție sporită, mai ales în contextul epidemiei de COVID-19.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Miercuri, 13 ianuarie

TRUCURI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE

Invitați: NELI și TAMINA PFEIFFER, specialiști în cosmetică apicolă

O ediție în care aflăm multe informații utile despre terapiile cu produse apicole, secretele tratamentelor cu produsele stupului care ajută la îngrijirea naturală a pielii în timpul anotimpului rece și mai ales câteva trucuri pentru sănătate și frumusețe pe care le putem încerca și acasă.

DESPRE BUNĂTATE, GENEROZITATE ȘI OMENIE

Invitați: TRAIAN SĂPLĂCAN și RIA SĂPLĂCAN

(w882)

Fondatorii Florăriilor Tria’s sunt doi oameni sufletiști care, în tot timpul anului, ajută orice vietate aflată în suferință atunci când le apare în cale. Bunătatea și dăruirea sunt arme ale sănătății care aduc bucurie. Un exemplu impresionant de dăruire și respect pentru viață, pe care soții Săplăcan îl dau de zeci de ani prin mulțimea sufletelor salvate de la pieire, necondiționat.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Joi, 14 ianuarie

NATURA = SĂNĂTATE

Invitate: dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriționist, competență în apifitoterapie și dr. Simona Andreescu, medic primar medicină generală și apifitoterapie, Centrul de Terapie Naturală  ”Alexandra” din Breaza, Hofigal

(w882)

Având în vedere impactul contextului actual asupra stilului de viață, este benefic să ne ajutăm de natură, de plante care pot stimula imunitatea, de proceduri de recuperare terapeutice în special pentru afecțiunile de sezon dar și pentru relaxare. Cei interesați de efectele spirulinei,  alga cu efecte miraculoase dar și uleiurilor esențiale în menținerea sănătății, să urmărească cu atenție emisiunea care este presărată cu o multitudine de informații utile pentru sănătatea noastră.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

  • 16:00
    Confesiuni
    *In memoriam Bogdan Stanoevici Producător Iuliana Marciuc Redactor Dana Ilie
  • 17:00
    Selecţiuni din Gala Festivalului „Potcoava de Aur”
    *Ediţia X, 2015, Chişinău Jurnalist Aura Iosif
  • 19:00
    Chipurile României
    *Episodul 8: Maramureş (Flavours of Romania-Regatul Unit, 2017-2018) O fascinantă călătorie prin România, pentru a-i sublinia peisajele uluitoare, tradiţiile culturale şi culinare, istoria, flora, fauna şi pentru a trezi conştiinţa românilor ca să protejeze acest patrimoniu incredibil Regia, scenariul, prezentator Charlie Ottley Redactor Lăcrămioara Stan
  • 19:50
    Discover Romania
    *Constantin Răuţchi Realizator Cecilia Melinescu Producători Cecilia Melinescu şi Diana Ilica
  • 20:00
    Telejurnal
    *Ştiri *Tema zilei Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei, Cristian Petru Transmisiune directă *Sport *Meteo
  • 20:50
    Zi de zi cu părintele Constantin Necula
    Producător Victor Dochia
  • 21:00
    Articolul VII
    *Ediţie specială *Mihai Eminescu: publicistica politică Despre opera politică eminesciană vorbesc: -Alex Ştefănescu, critic şi istoric literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România - prof. univ. Vasile Popovici, scriitor, critic literar şi profesor universitar la Universitatea de Vest din Timişoara -prof. univ. Alexandru Călinescu, istoric literar, critic literar şi publicist român, profesor de literatură franceză la Facultatea de Litere a Universităţii din Iaşi Fragmente din publicistica lui Eminescu citesc: -prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii Emil Palade din Târgu Mureş -Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara -Mihai Chirică, primarul municipiului Iaşi -Soos Zoltan, primarul municipiului Târgu Mureş Realizator şi producător: Mihaela Crăciun (premieră)
  • 22:00
    Lumea şi noi
    *Best of Aici e Radio Europa Liberă. La microfon Gelu Ionescu Realizator Mihaela Crăciun
  • 22:30
    România 9!
    Moderator Ionuţ Cristache Jurnalist Oana Cucuruzeanu Producător Livia Şerban Iancu
  • 23:30
    Câştigă România!
    *Sezon 7 *Ediţia 70 Prezintă Virgil Ianţu Regia artistică Larry Maronesse Producător Diana Pascal O producţie TVR2 şi Zucchero Media
  • 00:30
    Confesiuni
    *In memoriam Bogdan Stanoevici Producător Iuliana Marciuc Redactor Dana Ilie
  • 01:30
    Lumea şi noi
    *Aici e Radio Europa Liberă. La microfon Trudi Dumitrescu Realizator Mihaela Crăciun (redifuzare)
  • 02:00
    Un doctor pentru dumneavoastră
    *An 13 *Trucuri pentru sănătate şi frumuseţe Invitate: Neli şi Tamina Pfeiffer, specialişti în cosmetică apicolă O ediţie în care aflăm multe informaţii utile despre terapiile cu produse apicole, secretele tratamentelor cu produsele stupului care ajută la îngrijirea naturală a pielii în timpul anotimpului rece şi mai ales câteva trucuri pentru sănătate şi frumuseţe pe care le putem încerca şi acasă. *Despre bunătate, generozitate şi omenie Invitaţi: Traian Săplăcan şi Ria Săplăcan, fondatorii Florăriilor Tria’s Doi oameni sufletişti, care, în tot timpul anului, ajută orice vietate aflată în suferinţă atunci când le apare în cale. Bunătatea şi dăruirea sunt arme ale sănătăţii care aduc bucurie. Un exemplu impresionant de dăruire şi respect pentru viaţă, pe care soţii Săplăcan îl dau de zeci de ani prin mulţimea sufletelor salvate de la pieire, necondiţionat. Moderator Măriuca Mihăilescu Realizator Cristina Anton Producător Monica Ancuţa (redifuzare)
  • 03:00
    Telejurnal
    *Ştiri *Tema zilei Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei, Cristian Petru Sport *Montaj Meteo *Montaj
  • 03:50
    Zi de zi cu părintele Constantin Necula
    Producător Victor Dochia
  • 04:00
    Articolul VII
    *Ediţie specială *Mihai Eminescu: publicistica politică Despre opera politică eminesciană vorbesc: -Alex Ştefănescu, critic şi istoric literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România - prof. univ. Vasile Popovici, scriitor, critic literar şi profesor universitar la Universitatea de Vest din Timişoara -prof. univ. Alexandru Călinescu, istoric literar, critic literar şi publicist român, profesor de literatură franceză la Facultatea de Litere a Universităţii din Iaşi Fragmente din publicistica lui Eminescu citesc: -prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universităţii Emil Palade din Târgu Mureş -Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara -Mihai Chirică, primarul municipiului Iaşi -Soos Zoltan, primarul municipiului Târgu Mureş Realizator şi producător: Mihaela Crăciun
  • 05:00
    Lumea şi noi
    *Best of Aici e Radio Europa Liberă. La microfon Gelu Ionescu Realizator Mihaela Crăciun

FILM.TVR.RO

Logo

 
 „Lumea de aproape”: Centrul Sfânta Maria | VIDEO

Urmăriți un nou reportaj „Lumea de aproape”, luni, 15 aprilie, de la ora 17.30 pe TVR Craiova!

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

publicat: Luni, 15 Aprilie 2024

Apăsaţi de singurătate, de grija zilei de mâine şi bolnavi. Vorbim despre bătrânii care duc o luptă pentru existenţă zi de zi. „Faptele bune ...

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: Luni, 15 Aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...