loader
Foto

Galerie foto

"Un doctor pentru dumneavoastră": Debut în forță, cu surprize și suflu nou!

Cu multă energie pozitivă, cu bucurie, iubire și dor de România, ducem în casele românilor din toate colțurile lumii, informații corecte și utile, din surse sigure, oferite de profesioniștii români din sănătate.

 

"Un doctor pentru dumneavoastră" - Sezonul XXVI

Suntem pe recepție pentru dvs. și vom face tot ce ține de noi pentru ca lucrurile să iasă cât mai bine cu putință și să fim sprijin pentru cei care au nevoie de recomandările medicilor români, cărora le mulțumim cu recunoștință infinită că alocă de fiecare dată timp să fim împreună cu telespectatorii luptând pentru cel mai important capitol al vieții: SĂNĂTATEA!

Albertina Ionescu a zis ”DA”!.

(w882)

Frumoasa și energica jurnalistă Albertina Ionescu a acceptat să fie gazda edițiilor de miercuri seara și vă așteaptă întrebările pe teme medicale atât pe Facebook-ul emisiunii, cât și pe mail: undoctor@tvr.ro sau în direct, la numerele de telefon: 004021.305.09.51/004021.319.90.61, în intervalul orar 19.00-20.00, ora României!

Îndrăgita și carismatica jurnalistă Măriuca Mihăilescu este la cârma serilor de joi și, cu aceeași naturalețe și iscusință,  va modera  talkshow-rile medicale în care veți descoperi informări valoroase și lămuriri la întrebările dvs.

(w882)

Moderatori: Albertina Ionescu și Măriuca Mihăilescu

Mulțumim coordonatorilor din TVR care au făcut posibilă noua formulă a echipei Un doctor pentru dumneavoastră!

Producător tv: Monica Ancuța

* * *

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.