Umor, romantism și folclor, la „Drag de România mea"

TVR.RO | Sâmbătă, 10 Aprilie 2021
Voci de marcă și momente emoționante, într-o nouă întâlnire cu Paul Surugiu-Fuego și invitații săi, pe 11 aprilie. De la ora 15.00, la TVR 2 și pe TVR+, vă așteaptă o nouă gală „Drag de România mea".
All 2 alin catalin

Cea de-a doua gală a emisiunii Drag de România mea din sezonul şase ne aduce momente emoționante, premiere, artiști iubiți, talentați, plus un strop de înțelepciune și folclor românesc, din două zone istorice.

Duminică, 11 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2 veți avea ocazia să-l revedeți pe Cătălin Crișan, romanticul incurabil, artistul care și-a definit activitatea cântând dragostea. Muzicianul ne va vorbi despre cariera sa, despre școala sa şi despre un proiect inedit.

(w640) catalin Cr

​Ne vor fi aproape ALL’S 2, un grup format din artiști lirici ai Filarmonicii și Operei din București, dar și tenorul Alin Stoica.

(w640) tenorul

Alin Stoica este un talent excepțional, singurul român care a câștigat Premiul Pavarotti.

(w500) Lora

Sosește la noi una dintre cele mai apreciate și iubite artiste ale noii generaţii, îndrăgita LORA. Laura Petrescu ne va încânta cu cele mai frumoase piese din repertoriul propriu, dar şi cu un duet special, alături de Paul Surugiu-Fuego.

(w640) Crina Mate

Actriță fermecătoare, plină de energie și de bucuria de a trăi, Crina Matei vine, în premieră, cu muzică şi poezie​, în studioul emisiunii Drag de România mea. Alături de Paul Surugiu-Fuego, Crina Matei va face o încântătoare călătorie muzicală în Bucureștiul de altădată.

(w640) Folclor

Pentru ca spectacolul să fie complet, avem și folclor adus de doi artiști populari. Este vorba despre Robert Târnăveanu, care sosește din zona Sibiului, și despre Rodica Mitran, o reprezentantă de seamă a judeţului Vâlcea.

(w640) Dans foclo

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w500) Fuego 11 a

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:20; sâmbătă, ora 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00; duminică, ora 15:00

TVR +
Canalul TVR YouTube