loader
Foto

Ucraina: Finala Vidbir 2022 va avea loc pe 12 februarie

Participanții la selecția națională ucraineană vor fi anunțați până pe 24 ianuarie. Reprezentantul ucrainean este ales printr-o combinație de vot al publicului și al juriului.

 

Suspilne a anunțat că finala Vidbir 2022, selecția sa națională pentru Eurovision, va avea loc pe 12 februarie.

Ucraina își va selecta reprezentantul pentru Eurovision Song Contest 2022 pe 12 februarie. Finala Vidbir va avea loc în a doua sâmbătă a lunii februarie, selecția revenind la un proces unic.

Participanții la selecția națională ucraineană vor fi anunțați până pe 24 ianuarie. Reprezentantul ucrainean este ales printr-o combinație de vot al publicului și al juriului.  Postul public de televiziune ucrainean Suspilne a preluat organizarea selecției naționale Eurovision de la STB după încheierea unui parteneriat din 2016.

Go_A a terminat pe locul 5 în Marea Finală a Eurovision 2021, obținând un total de 364 de puncte. „Shum” a devenit viral la nivel global și a devenit prima melodie ucraineană care a intrat în topurile Billboard. Ucraina a fost a doua favorită a publicului cu 267 de puncte.

Credite: Eurovoix.com, @suspilne.eurovision (credit foto)

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...