loader
Foto

TVR transmite primele meciuri play-off ale Ligii Campionilor 2013

20 şi 27 august, în direct la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

 

TVR 1, TVR HD şi TVR+ transmit în direct, pe 20 şi 27 august, partidele de fotbal Olympique Lyon (Franţa) - Real Sociedad de Fútbol (Spania) şi Legia Varşovia (Polonia) - FC Steaua Bucureşti (România), contând pentru play-off-ul Ligii Campionilor 2013-2014.

În prima manşă a play-off-ului UEFA Champions League, pe care TVR o transmite pe 20 august, de la ora 21.40, competiţia pune faţă în faţă echipele Olympique Lyon (Franţa) şi Real Sociedad de Fútbol (Spania), meciul contând pentru calificarea în grupele UEFA Champions League. Deşi în 2004 a ajuns să retrogradeze în grupa a doua a fotbalului spaniol, Real Sociedad a început  să-şi revină şi din 2010 urcă în prima grupa spaniolă, iar la finalul campionatului 2012-1013 ajunge pe locul al patrulea. Celaltă echipă, Olympique Lyon, a câştigat 7 ani la rând campionatul Franţei (2002-2008), iar anul trecut a terminat pe locul 3.

Antrenorul Real Sociedad, Jagoba Arrasate, apreciază că „meciul va fi unul atractiv şi foarte strâns, care se va decide doar printr-o mică diferenţiere. Noi suntem mulţumiţi de cei cu care am fost desemnaţi să jucăm. Poate că Lyon nu sunt de calitatea altor echipe din play-off, dar cu siguranţă sunt o echipă compactă şi bine înarmată”. Comentariul partidei Olympique Lyon - Real Sociedad va fi asigurat de Marian Olaianos.

Pe 27 august însă, emoţiile românilor vor creşte pentru că manşa retur aduce în lumina reflectoarelor o echipă românească – Steaua Bucureşti, care întâlneşte în Polonia, echipa Legia Varşovia. „Nu cred că sunt echipe slabe în această competiţie, dar trebuie să recunosc că mi-aş fi dorit să nu trebuiască să jucăm în compania Stelei. Românii au jucat foarte bine împotriva echipei Chelsea în Europa League şi ştiu că au un potenţial uriaş – cei mai mulţi jucători ai lor au în jur de 22, 23 de ani, sunt ambiţioşi şi doritori de succes... Sunt convins că dacă trecem în faza grupelor, jucând pe stadionul nostru, atmosfera va fi magică”, este de părere Jan Urban, antrenorul Legiei.

Ambele partide vor fi precedate de Studio UEFA Champions League (începând cu ora 21.00), prezentat de Tudor Furdui, care, împreună cu invitaţii lui, va aduce telespectatorilor ultimele detalii despre echipele din competiţie, familiarizându-i cu atmosfera dinaintea meciurilor.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...