TVR te cheamă să te joci de-a copilăria la zilele porților deschise!

TVR.RO | Vineri, 12 Mai 2017
Televiziunea Română deschide, joi, 1 iunie şi vineri, 2 iunie, porţile studiourilor din Bucureşti, pentru copii, părinţi şi bunici. Detalii pentru înscriere AICI!
porti deschise - curte tvr
porti deschise - iuliana tudor
porti deschise - curte tvr
porti deschise - iuliana tudor

TVR te cheamă să te prinzi în joacă - Joaca de-a copilăria! Televiziunea Română deschide joi, 1 iunie și vineri, 2 iunie, porțile studiourilor din București, pentru toți telespectatorii: copii, părinți și bunici.

Vino în studiourile TVR să vezi cum se fac emisiunile, să vezi cum funcţionează camerele de luat vederi şi carele de transmisie, să fii vedetă pentru o zi, să te întâlneşti cu vedete şi vloggeri, să vezi piese de teatru! Să cânţi cu vedete Eurovision şi interpreţi de muzică populară, să ne cunoşti şi să te cunoaştem!

(w640)

Dacă eşti în Bucureşti, înscrie-te acum şi alege ora la care vrei să vii în vizită la TVR sau vino în 1 şi 2 iunie, la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor!

Turul TVR durează aproximativ două ore, iar grupurile de vizitatori se formează la fiecare 30 de minute, la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti.

Programul de vizitare se va desfăşura între orele 10.00 şi 20.00, cu mențiunea că ultimul grup va intra la ora 18.00. Turul TVR este gratuit şi distracţia garantată!


Înscrie-te aici!


* Pentru buna desfăşurare a vizitei, grupurile de vizitatori vor fi formate din maxim 40-50 de persoane. Dacă solicitările vor depăşi acest număr, ne rezervăm dreptul de a redistribui solicitările la alte ore.

Mai multe detalii găsiţi aici.

TVR +
Canalul TVR YouTube