loader
Foto

TVR susţine campania naţională „Artişti pentru artişti”

Campania „Artişti pentru artişti” este organizată de UNITER

 

TVR susţine campania „Artişti pentru Artişti”, organizată de Uniunea Teatrală din România – UNITER. Evenimentul central al campaniei din anul acesta este spectacolul „Clipe de viaţă”, care va avea loc în data de 25 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Naţional din Bucureşti şi care îl va avea ca amfitrion pe Ion Caramitru, Preşedintele UNITER.

Dorin Andone, Marcel Iureş, Horaţiu Mălăele, Mihai Mălaimare, Medeea Marinescu, George Mihăiţă, Mariana Mihuţ, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Florin Piersic, Tania Popa, Victor Rebengiuc, Rudy Rosenfeld, Eusebiu Ştefănescu, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Margareta Pâslaru, Ioan Gyuri Pascu, Adrian Naidin, Paula Seling sunt artiştii care vor urca pe Scena Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti în cadrul acestui spectacol, care se bucură şi de participarea extraordinară a pianistului Dan Grigore.

Biletele s-au pus în vânzare la Teatrul Naţional Bucureşti, Sala Palatului, magaziunul Unirea, Casa de bilete ArCuB şi online la bilete.ro, biletoo.ro, blt.ro, precum şi în toate oficiile poştale semnalizate bilete.ro

Încasările realizate din vânzarea biletelor pentru spectacolul “Clipe de viaţă” vor fi direcţionate către fondul de solidaritate teatrală, special constituit.
Contul este: IBAN RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

Campania reuneşte şi o serie de spectacole din repertoriul propriu al diferitelor teatre bucureştene, care vor fi jucate, de asemenea, pe biletele acestei campanii.

TVR este partener UNITER în cadrul campaniei „Artişti pentru artişti”.

Despre Campania Naţională “Artişti pentru artişti”

Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” a fost iniţiată în anul 2002 cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţara. Campania are loc anual, în intervalul martie – aprilie, definit ca o perioadă a solidarităţii teatrale, deoarece data de 27 martie este consacrată Zilei Mondiale a Teatrului. (www.uniter.ro)

(w882) Afis ofici

 
De Ziua Naţională, TVR a prezentat eroii dintre noi, la Gala „Omul anului” | VIDEO

Televiziunea Română onorează eroii anului 2023! Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, ora 21.00, TVR 1 a difuzat Gala „Omul anului”, ...

1 Decembrie - Dublă aniversare la TVR CULTURAL

1 Decembrie - Dublă aniversare la TVR CULTURAL

publicat: Vineri, 01 Decembrie 2023

De Ziua Naţională a României, TVR CULTURAL aniversează un an de când şi-a asumat misiunea de a readuce arta, cultura și dezbaterea de idei în ...

"Dincolo de alb și negru" cu Alexander Hausvater

publicat: Vineri, 01 Decembrie 2023

O incursiune în universul HAUSVATER la "Dincolo de alb și negru", sâmbătă, 2 decembrie, ora 17:00, la TVR 1 și TVR+.