loader
Foto

TVR este partener în campania „România are nevoie de terapie intensivă” | VIDEO

TVR devine partener oficial media în campania „România are nevoie de terapie intensivă”, inițiată de Societatea Română de Anestezie Terapie Intensivă (SRATI) și Asociația pentru ATI Aurel Mogoșeanu Timișoara.

 

TVR continuă astfel seria parteneriatelor încheiate cu diferite instituţii şi organizaţii pentru campanii care au ca finalitate diminuarea efectelor crizei provocate de epidemia de Covid-19.

Situația din ultimele săptămâni, în contextul epidemiei de coronavirus, a arătat-o clar, încă o dată: secțiile de terapie intensivă din România au nevoie de ajutor. Lupta cea mai grea, bătălia finală pentru viață se dă acolo unde sunt îngrijiți semenii noștri aflați în starea cea mai gravă. În concordanță cu misiunea ei publică, Televiziunea Română se implică în campania de strângere de fonduri pentru dotarea acestor unități cu aparatura necesară.

O pandemie de solidaritate poate învinge pandemia de coronavirus. Acesta este mesajul ce trebuie să ajungă la fiecare român, la toți cei care pot să dea o mână de ajutor în această grea încercare.

TVR se alătură demersului şi ne îndeamnă pe fiecare dintre noi la un gest de solidaritate exemplar. În această perioadă, posturile TVR difuzează spotul de promovare a campaniei și apelurile lansate de personalități din diverse domenii, care invită oamenii să-şi demonstreze umanitatea.

Oricine dintre noi poate ajuta secțiile de terapie intensivă, chiar stând acasă, online. Informații despre cum se poate dona se găsesc pe site-ul www.atitimisoara.ro.

Recent, TVR a devenit partener pentru campania inițiată de Crucea Roșie Română, ce vizează strângerea de fonduri pentru ajutorarea celor care luptă contra pandemiei declanșate de coronavirus. De asemenea, TVR s-a alăturat demersului Ministerului Transporturilor şi Comunicaţiilor de a invita românii la #faptebune, printr-o serie de filmări în care vedetele vorbesc despre puterea exemplului.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...