loader
Foto

TVR MOLDOVA: Situaţia din Germania, la „Conexiuni”

Schimbările politice din Germania, lupta cu pandemia și rolul Berlinului în politica internațională au fost subiectele analizate la „Conexiuni”, duminică, 31 ianuarie, de la ora 19.00, la TVR MOLDOVA.

 

Iulian Fruntașu și invitatul său permanent, Iulian Groza - directorul executiv al Institutului pentru Politici şi Reforme Europene, au discutat cu ambasadorul Republicii Moldova în Germania, Oleg Serebrian.

În aceeași ediție ați putut urmări și un interviu cu ambasadoarea Germaniei la Chișinău, Angela Ganninger, despre strategia contra pandemiei, dar și despre rezultate președinției germane la președinția Consiliului Uniunii Europene.

Jurnalistul și corespondentul DW în România, Cristian Ștefănescu ne-a oferit o perspectivă asupra viitorului politicii germane, după ce Angela Merkel se retrage în acest an de la putere.

***

Despre emisiunea „Conexiuni”

Lansată în octombrie 2017, CONEXIUNI este o emisiune de sinteză şi analiză a principalelor evenimente de politică externă, care mediatizează politicile europene în domenii prioritare, experienţele statelor membre ale UE în sectoare de interes pentru telespectatori, abordează problemele de securitate şi promovează spiritul de identitate şi unitate europeană.

(w882) conexiuni

Prezintă: Iulian Fruntașu, invitat permanent - Iulian Groza , directorul executiv al Institutului pentru Politici şi Reforme Europene. Emisiunea poate fi urmărită duminică, de la ora 19:00, în direct, pe canalul TVR MOLDOVA şi pe site-ul tvrmoldova.md.

FILM.TVR.RO

Logo

 
 TVR transmite dezbaterea candidaţilor la conducerea Comisiei Europene

România se numără printre cele 10 ţări care adresează întrebări candidaţilor la preşedinţia Comisiei Europene. Dezbaterea va fi transmisă în ...

Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

Miercuri, 22 mai, ora 13.00, Mihaela Olaru vă invită la o nouă ediție a emisiunii "Oamenii și Legea" la TVR 1.