loader
Foto

TVR a lansat campania „Omul anului”, despre oameni şi fapte extraordinare

Televiziunea Română dă startul proiectului „ Omul anului ”, o campanie de anvergură care prezintă poveşti impresionante ale unor oameni care au făcut gesturi de generozitate ieşite din comun sau fapte cu impact deosebit în societate, acte de curaj sau care au avut iniţiative în beneficiul semenilor şi al planetei.

 

  • Omul anuluieste un proiect de suflet al Televiziunii Publice dedicat tuturor românilor.
  • Proiectul prezintă, în premieră, 13 poveşti ale unor oameni extraordinari care fac fapte şi gesturi extraordinare şi două Gale difuzate la TVR 1, de Ziua Naţională a României şi de Revelion.

  • Publicul telespectator și juriul desemnat vor alege Omul anului”.
  • Campania a debutat pe 9 noiembrie, în emisiunea Punctul critic”, ora 18.00.

Campania „Omul anului cuprinde mai multe producţii premium: o serie de 13 reportaje-portret şi două gale-eveniment, în care vor fi prezentați şi premiați oameni deosebiți care fie că au avut intervenţii în situaţii limită, fie că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii, pentru semenii lor, pentru persoane defavorizate sau cu dizabilităţi, pentru educaţie sau sănătate, protejarea animalelor sau a mediului.

Galele vor fi difuzate pe TVR 1, în zilele de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, şi de Revelion, în 31 decembrie 2023, atunci când va fi desemnat câştigătorul campaniei.

Omul anului” va fi ales dintre cei 13 protagoniști pe baza votului publicului (50%) şi al unui juriu (50%) format din cinci personalităţi remarcabile, din domenii diferite, oameni cu realizări excepţionale.

Reportajele-portret, care vor prezenta cele 13 poveşti şi pe protagoniştii acestora, sunt realizate de jurnaliştii TVR din Bucureşti şi de la Studiourile Teritoriale şi vor fi difuzate pe toate canalele SRTv, în perioada noiembrie-decembrie 2023.

Gala din 1 Decembrie, desfăşurată la Palatul Regal și moderată de jurnaliştii Alina Stancu şi Mihai Rădulescu, va fi una de prezentare a celor 13 eroi. În cadrul programului vor fi difuzate versiunile extinse ale celor 13 reportaje-portret, insistând pe impactul şi însemnătatea gestului fiecărui personaj. Va fi seara în care se va da startul votului pentru desemnarea „Omului anului”. Telespectatorii vor fi invitaţi să-şi susţină favoritul prin vot, în perioada 1 - 20 decembrie 2023.

Proiectul se va încheia în seara de Revelion, în cadrul unei gale grandioase, de celebrare a curajului, bunătăţii şi generozităţii şi de desemnare a marelui câştigător. Programul,  prezentat de Iuliana Tudor, va conţine momente artistice ale unor invitaţi speciali care le vor fi alături protagoniştilor campaniei.

Lansarea proiectului a avut loc în emisiunea Punctul critic”, difuzată la TVR 1, pe 9 noiembrie 2023, ora 18.00, o ediție cu tema de dezbatere „De ce are nevoie România de modele?”, în care au fost prezentate în premieră două dintre portretele eroilor selectaţi. Într-o ediţie ulterioară a emisiunii „Punctul critic”, gazdele campaniei vor fi prezente în studio cu amănunte despre proiect și despre rolul lor în cadrul Galelor.

Mai multe informaţii despre etapele campaniei, portretele video şi prezentările protagoniştilor, regulamentul de vot şi alte informaţii utile vor fi prezentate în curând.

Televiziunea publică îşi reafirmă, prin acest proiect, misiunea de a promova modele şi valori autentice şi îşi propune să devină o sursă de inspiraţie pentru publicul larg în general şi, mai ales, pentru noua generaţie.

Campania Omul Anului este un preambul al unui proiect de anvergură pe care Televiziunea Română își propune să îl dezvolte în viitor.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Duminică, 28 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: Turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Hunedoara, un judeţ „Cât se poate de... UNESCO”! Duminică, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1

De la străvechea Ulpia Traiana Sarmizegetusa la recent restaurata Cetate a Devei, cu cântec şi bucate delicioase – am însoţit echipa lui Cristi ...