loader
Foto

Galerie foto

Echipa feminină a României de tenis de masă a câștigat Campionatele Europene

După 12 ani, România este Campioană Europeană la tenis de masă. Duminică, de ora 15.00, în direct pe TVR 2 și TVR HD, România și Germania au disputat ultimul act al competiției din Luxemburg.

 

Finala Campionatelor Europene de Tenis de Masă, feminin a fost transmisă în direct duminică, 17 septembrie, de la ora 15.00, pe TVR 2 și TVR HD. România și Germania s-au duelat pentru titlu, după ce tricolorele au trecut sâmbătă de naționala Rusiei.

Cu trei titluri europene la activ, echipa feminină de tenis de masă a României vrea să schimbe argintul de acum doi ani, în aur în finala Campionatelor Europene. Tricolorele s-au calificat în finală după ce au învins, sâmbătă, echipa Rusiei şi au ajuns în ultimul act al competiţiei organizate în Luxemburg. Echipa Germaniei a câştigat în faţa Olandei, în cealaltă semifinală a competiţiei. Este pentru a opta oară când România ajunge în finala Europeanului, ultima oară întâmplându-se în 2015.

În perioada 13-17 septembrie, se desfășoară Campionatul European pe Echipe Seniori de la Luxemburg. Echipa feminină este formată din: Eliza Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu si Adina Diaconu. Antrenori: Viorel Filimon, Elena Sebe.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...