loader
Foto

Trei dormitoare şi un cadavru - marţi şi miercuri, la TVR 2

Urmăriţi în 4 şi 5 mai, de la 15.00, noi întâmplări în serialul MISTERELE AUROREI TEAGARDEN - o nouă ocazie pentru frumoasa detectivă să dezlege un caz complicat.

 

Încercând s-o ajute pe mama ei, care este agent imobiliar, cu prezentarea unor proprietăți scoase la vânzare, Aurora Teagarden descoperă că piaţa imobiliară poate fi foarte surprinzătoare! Aurora se întâlneşte cu Martin Bartell, un individ carismatic, atractiv, dar cu un trecut misterios. Iar întâlnirea cu el nu are loc într-un loc romantic, ci exact invers, lângă un cadavru, descoperit de cei doi din întâmplare la prezentarea unei case scoase la vânzare.

În paralel cu investigaţia declanşată de poliţie, aurora se decide să pornească şi ea într-o cursă pe cont propriu pentru aflarea adevărului. Doar că Martin nu stă nici el degeaba, mai ales după ce aurora descoperă, tot din întâmplare, un al doilea cadavru.

Cele două crime poartă clar semnătura aceluiaşi asasin, iar circumstanţele sunt asempănptoare: ambele cadavre sunt descoperite în case puse în vânzare, din care au dispărut lucruri de valoare. Iar concluzia cea mai terifiantă este că printre oamenii din mica localitate se află un asasin cu sânge rece, care plănuieşte cu siguranţă o nouă crimă.

(w882)

Aşa că Aurora se vede nevoită să descâlcească întrregul mister, cu toate că accest lucru o poate costa viaţa. În plus, prezenţa constantă şi aparent „întâmplătoare” a luii Martin Bartell în preajma ei este un alt motiv suspiciune, un mister ce trebuie lămurit.

MISTERELE AUROREI TEAGARDEN: TREI DORMITOARE ŞI UN CADAVRU (AURORA TEAGARDEN MYSTERIES: THREE BEDROOMS, ONE CORPSE – Canada, 2015)

Regia: Lynne Stopkewich
Cu: Candace Cameron Bure, Lexa Doig, Marilu Henner, Bruce Dawson

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...