loader
Foto

Galerie foto

TikTok, interzis? Am aflat duminică, la „Breaking Fake News”! | VIDEO

Tot atunci, despre sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin. Marian Voicu ne-a aşteptat duminică, 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

.
În urmă cu două săptămâni, președintele american Joe Biden a semnat o lege prin care aplicația TikTok ar putea fi interzisă în Statele Unite, în cazul în care compania care deține controlul aplicației nu vinde acțiunile. Congresul crede că guvernul comunist de la Beijing controlează această companie și o poate folosi pentru a-i spiona pe americani și pentru a răspândi propagandă și dezinformare.
.

Măsuri similare sunt propuse şi în alte state occidentale. Bogdan Manolea, președintele Asociației pentru Tehnologie și Internet, invitatul lui Marian Voicu la ediţia „Breaking Fake News” de săptămâna aceasta, vine cu detalii la Interviul săptămânii, rubrica ce deschide emisiunea pe 12 mai. Marian Voicu ne aşteaptă, ca de obicei, de la ora 19.00, la TVR 1.

(w882)

(w882)

Recentele proteste pro-palestiniene din universităţile americane au făcut ca miliardarul George Soros, supravieţuitor al Holocaustului, să primească eticheta de „antisemit”, după ce zeci de ani a fost ţinta adepţilor conspiraţiei iudeo-masonice mondiale. Între timp, la Moscova, după ce a depus pentru a cincea oară jurământul de preşedinte al Federaţiei Ruse, Vladimir Putin este văzut de propagandiştii Kremlinului ca un continuator merituos al Ţarului Ivan cel Groaznic, demn să rămână în amintirea supuşilor săi ca „Vladimir cel Groaznic”… Horia Grușcă trece în Revista presei fake aceste subiecte în ediţia „Breaking Fake News” de duminică.

(w882)

Sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin fac şi subiectul rubricii Istoria și istoriile sale, realizată de Gabriela Avram. Aflat la conducerea Rusiei de 24 de ani, Putin avut patru mandate de președinte și unul de premier și va conduce Rusia încă șase ani. În mandatele sale, Rusia a declanșat războaie împotriva Ceceniei, Georgiei și Ucrainei. Putin s-a războit și cu oponenții regimului său, numele acestora înșirându-se pe o lungă listă de morți suspecte.

(w882)

(w882)

Trăim vremuri în care informaţiile se răspândesc mai rapid ca niciodată, iar goana după senzaţional determină propagarea unor ştiri ce frizează absurdul. Ce e adevărat şi ce e fals? Cum cernem informaţiile, astfel încât să nu ne lăsăm înşelaţi? Întrebări aflate pe buzele tuturor îşi caută explicaţii şi în acest sezon al emisiunii „Breaking Fake News”, cu Marian Voicu. Un nou episod urmărim pe 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Întrecere cu joc şi voie bună, la TVR 2!

Întrecere cu joc şi voie bună, la TVR 2!

publicat: Luni, 20 Mai 2024

Duminică, 26 mai, de la ora 15.00, la TVR 2, cântăm şi dansăm cu foc într-o nouă confruntare muzicală.  

„Pastila de artă - Portret de artist”: Pictorița modernistă Yvonne Hasan. Regizorul Alexandru Solomon, fiul ei: Avea un soi de onestitate crudă

Între 20 și 26 mai, la TVR Cultural, Ileana Ploscaru Panait le propune telespectatorilor TVR Cultural să descopere portretele pictorițelor Yvonne ...

Istoricul Lucian Boia, la „Mic dejun cu un campion”: Românii nu sunt nici mai frumoşi, nici mai deştepţi decât toţi ceilalţi (ediție din 2015) | VIDEO

TVR Cultural redifuzează, între 20 și 24 mai, dialogurile Danielei Zeca Buzura cu actorul Mircea Albulescu (1934-2016), fosta campioană la ...