„Legea familiei": thriller cu Michael Fassbender, la TVR 1

TVR1 | Miercuri, 15 Septembrie 2021
Vineri, 24 septembrie, de la ora 23:10, urmăriţi la TVR 1 și pe TVR+ un film de acţiune cu actorul irlandez născut în Germania, care locuieşte la Londra şi care a cunoscut recunoaşterea internaţională într-un film american.
LEGEA FAMILIEI (TRESSPASS AGAINST US – Regatul Unit, 2016)
PREMIERĂ
Regia: Adam Smith
Cu: Michael Fassbender, Brian Gleeson, Rory Kinnear, Lindsey Marshal

De trei generaţii, clanul de infractori Cutler face legea într-o regiune rurală a Angliei. Furturi, braconaj, acţiuni de provocare a poliţiei, toate sunt specialitatea capului familiei, Colby Cutler. Când fiul său, Chad, încearcă să se rupă de „tradiţia” familiei şi să renunţe la infracţiuni, gândindu-se la viitorul propriilor lui copii, Colby îl obligă într-o noapte să participe la un jaf. Cu poliţia pe urme, Chad îşi dă seama că nu mai este stăpân pe destinul său.

(w640)

Rolul principal este interpretat de Michael Fassbender, actorul irlandez, născut în Germania, care locuieşte la Londra şi care a cunoscut recunoaşterea internaţională într-un film american. Este vorba despre „Ticăloşi fără glorie”, în regia lui Tarantino. Cel mai şocant lucru despre el - în rândul cunoscuţilor şi al presei este că şi acum, când este un actor de top al cinematografiei internaţionale, Michael Fassbender locuieşte la Londra în acelaşi modest apartament în care stătea cu ani în urmă când se lupta să găsească un job pentru a supravieţui.

TVR +
Canalul TVR YouTube