loader
Foto

The Story of Fire Saga, o comedie spumoasă despre Eurovision | VIDEO

Eurovision 2020 n-a mai avut loc. Dar Netflix ne livrează un alt fel de Eurovision.

 

Producția The Story of Fire Saga e disponibilă pe serviciul de streaming din 26 iunie. Filmul redă povestea unui duo:  Fire Saga - Lars Erickssong (Will Ferrell) și Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) -  care se vor lupta pentru a „demonstra că orice vis este un vis pentru care merită luptat.”

Și, aparent, o parte din asta implică cântarea melodiei „Omul Vulcanului” - primul single din film care a ajuns la noi.

Concursul de cântece Eurovision: The Story of Fire Saga este un viitor film american de comedie regizat de David Dobkin, scris de Andrew Steele și Will Ferrell și avându-i în distribuție pe Ferrell, Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens și Demi Lovato. Filmul urmărește cântăreții islandezi Lars Erickssong și Sigrit Ericksdottir, cărora li se oferă șansa de a-și reprezenta țara la Eurovision Song Contest. Mizele sunt mari, iar intrigile rivalilor și greșelile de pe scena le testează limitele.

Filmul a fost inițial programat pentru o lansare în mai 2020, care să coincidă cu Eurovision Song Contest 2020, însă lansarea a fost întârziată din cauza pandemiei COVID-19. Filmul urmează să fie lansat pe Netflix pe 26 iunie 2020.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.